keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

ARIJOUTSI - Grande Bag

Piipahdin viime viikon Helsingin visiitilläni Acolythissa - pienessä suomalaista designia myyvässä putiikissa Fredrikinkadulla. Ihan muuten vaan kurkkaamaan en ollut menossa, vaan tähtäimessäni oli jo eräs kangaskassi, josta olin jo itse suunnittelijalta kysellyt. Kyseessä oli siis Ari Joutsin Grande bag, jonka muotoiluun ja printtiin ihastuin heti ensisilmäyksellä, kun bongasin sen eri värissä työkaverillani hetki taaksepäin. Hinnasta mulla ei ollut mitään hajua, ja vähän se sitten kyllä kirpaisikin kun sen kuulin, mutta päädyin silti kiikuttamaan laukun kassalle. Kyseinen kassi on kuitenkin a) suomalaista designia b) täysin käsintehtyä c) suht uniikki, koska kasseja tuotetaan melko vähän ja d) hemmetin hieno ! Ihan riittävästi hyviä syitä siis.

Kassissa on myös ihana sisäpuoli !

Mitä tykkäätte? Vähän uskaltaisin jo veikata, että tästä saattaa tulla meikäläisen luottokassi kesäksi !

6 kommenttia:

 1. Onpa tyylikäs kassi! Suomalainen käsityö ja design saa multakin mielellään kannatusta, jos vaan pennit riittää. Itse ostin pari vuotta sitten Pogostick Failuren kangaskassin ja edelleen se lähes päivittäin roikkuu mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! :) Multakin itseasiassa löytyy Pogostick Failuren kassi ! Kivoja nää vähän uniikimmat kappaleet :))

   Poista
 2. On riittävästi syitä!!! ;) Hieno on! Määkin haluaisin jonkun uniikin kassin :) Oon miettiny josko ite tekisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep !! ;) ite tekemällä sais sit ainakin just sellasen ku haluaa ! Aikoinaan vaatetusta opiskellessa tein pienen setin omia, itse suunnitellulla printillä ja se oli kyllä super kivaa ! Tekisin mielellään uudestaankin, mutta nyt se vaan on vähän vaikeempaa kun ei oo tarvikkeita painatukseen.

   Poista
 3. Ei vitsit kui kiva!! Tosi magee :3 Edellisä kommentteja lukien oon kans ite miettiny pitäskö taas palata rakkaan ompeluharrastuksen pariin ja päräyttää pari kangaskassia kevääks :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep ! :-) Päräytäs ihmeessä !! Mullakin taitaa olla kevättä rinnassa, kun tekis kauheesti mieli väkertää (tai siis pyytää äippää ompelee) kaikkee kevätjuttuja !

   Poista