perjantai 27. maaliskuuta 2015

Tennareissa

Tiistaina oli maailman oudoin sää. Puolen tunnin aikana satoi sekä räntää että vettä, ja paistoi välissä aurinkokin. Vähän jännitti lähteä kuvaamaan, mutta onneksi juuri silloin oli sen verran selkeää, ettei tarvinnut paeta sisätiloihin. Koleaa oli kyllä sitten senkin edestä, ja ainakin meikäläinen oli suht syväjäässä vielä pitkään kuvaamisen jälkeenkin. Mutta hei, ainakin ollaan omistautuneita!

Hattu - H&M / Takki - H&M / Farkut - Monki / Aurinkolasit - RayBan / Laukku - Ari Joutsi (Acolyth) / Kengät - Vans

Tiistain asu koostui oikeastaan pelkistä lemppari jutuista, joten voisi sanoa, että tämä on nyt aika ominta minua, vaikka oikeastihan mulla ei edes ole mitään selvää tyyliä. Yhtenä päivänä voin olla päästä varpaisiin ihan ysärinä, ja toisena vaikka hippimekkoon kietoutuneena, mutta se just onkin parasta, kun ei oo mikään pakko päättää. Rahapussi voi tosin olla hiukan tyhjillään, kun innostuu vähän kaikista trendeistä, ja inspiroituu joka päivä jostakin, mutta toisaalta myyn myös usein ja paljon omia, käyttämättömäksi jääneitä juttuja eteenpäin. Ihan hyvässä balanssissa ollaan siis, ainakin melkein !

Mitäs siellä ollaan asusta mieltä?

2 kommenttia:

  1. mul on vähän toi sama ongelma, et ei oo mitään selkeetä tyylii.. jos sitä nyt ongelmaks voi sanoo, koska must se on aika kivaa, ku voi aina pukeutuu niin eri tavoilla :D ja asu iskee myös muhun :) voisin ihan kaikkii sen osii käyttää itekki, hehe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ! Joskus mä jopa vähän ahdistuin siitä, että en "asettunu" mihinkään, vaan poukkoilin erilaisten tyylien välillä ja sain sellaisen pienen identiteettikriisin jopa :D Kunnes sitten tajusin, että eihän sillä mitään väliä ole ! On kivaa, kun voi mennä fiiliksen mukaan, ja olla montaa eri Susannaa :D

      Poista