keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Lappuhaalari

Sunnuntaina mentiin ravintolapäivän merkeissä dinnerille muutaman mun luokkakaverin soppakattiloiden ääreen, ja voi pojat, kun oli hyvää! Alkuruoaksi saatiin maa-artisokkakeittoa krutongeilla ja poronlihalla höystettynä, pääruoaksi mä söin nieriää lisukkeineen ja jälkiruoaksi suklaafondanttia ja vadelmasorbettia. Nam! Tuotot lahjoitetaan uudelle lastensairaalalle, joten oltiin hyväntekijöitä siinä samalla. 
Napattiin noin minuutissa asukuvat, joita en ehtinyt siinä tohinassa missään kohtaa tarkastaa, joten siinä kävi sitten niin, että olin suurinpiirtein tyytyväinen tasan yhteen kuvaan, ja tässä se nyt on. :D Mutta hei parempi kai edes yksi kuva kuin ei yhtään?

Päästä varpaisiin - H&M

7 kommenttia:

 1. Ihana haalari! Sovitin eilen mustaa haalaria muualla ja se ei kyllä ollu hyvä.. Ehkä joskus vielä löytyy sopiva mustanakin, farkkuhaalari löytyy jo :) Ja hei siitä lauantaista niin ei kyllä nyt varmaan onnistu kun sain 9h kuvauskeikan sille päivälle ja kun veli on muutenkin jo kylässä silloin :s Mutta kyllä mää varmaan keväällä viimeistään aion tampereelle tulla jos et tänne muuten tule :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos :)) Tsemppiä hei kuvauskeikalle! Ja ollaan yhteyksissä tässä kevään mittaan, varmaan mäkin tuun vielä ennen kesää Jyväskylän visiitille. Tai laita viestiä jos sä päädyt tänne :)

   Poista
 2. Upee haalari, sopii sulle tosi hyvin! Oot tosi kaunis :-)

  VastaaPoista
 3. Itekin ostin ton haalarin just ja odotan et pääsisin ekan kerran käyttämään sitä! :D

  VastaaPoista
 4. Jee! Tää on kyllä tosi kiva :)) ainoo vaan et toi kangas kerää ihan kaikki karvat ja nukat itteensä, mut teippirullaa sit vaan ! :D

  VastaaPoista