perjantai 20. helmikuuta 2015

Duuniasut

Ajattelin, että kokoan tällaisen pienen kollaasin tämän talven aikana töissä napatuista "asukuvista". Mulla on aika usein tapana räpsiä tällaisia perus sovituskoppi-kuvia (upeassa sovarin valaistuksessa) aina ajan salliessa, ennen liikkeen avaamista tai sulkemisen jälkeen. En oikeastaan tiedä miksi, mutta siitä vaan on tullut jonkin sortin tapa. Yleensä pukeudun töihin aika rennosti, koska aika usein täytyy kyykkiä ja nostella aika paljon kaikkea, joten missään kovin epämukavissa tai hetkessä likaantuvissa ei viitsi olla. Mutta oon kyllä siitä super onnellinen, että oon työssä, jossa saa pukeutua oman mielensä mukaan, eikä tarvitse pitää mitään työunivormua. 


Mitäs tykkäsitte tämäntyyppisestä postauksesta, oliko ihan pöljä vai tuleeko peukkua? :D

Päivittelen omaa Instagrammiani suhteellisen usein, sekä näillä sovari-kuvilla että kaikella mahdollisella muullakin, joten sitä kautta voi myöskin seurailla mun meininkejä. Mut löytää nimellä @susannaplane.
Viikonloppu menee töissä, ehkä (toivottavasti) vähän kuvatessa ja ehkä ihan vähän viinilasin ääressä. En oo ollut ulkona kolmeen viikkoon, joten vähän jo viinihammasta kolottaa!

4 kommenttia:

 1. Mää ainakin tykkäsin! :) Hauskaa silleen, että ainakin näissä kuvissa (onko muutenkin?) sulla on kaikissa jokseenkin samanlainen tyyli. Ei siis niin, että ois samanlaiset kamppeet vaan, että oot ilmeisesti löytäny jutun, joka on eniten sua? :) Itsellä kun on välillä jotain tosi klassista jakkuhommaa, välistä boyfriendeja, välillä sporttikamoja, välistä jotain hippiä ja sit jotain ysäriä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit :) ja oikeilla jäljillä oot! Tosin oon määkin aika laidasta laitaan pukeutuja noin niinkun muuten, mutta jostain syystä töihin lähtiessä päätyy aina jotain tämäntyyppistä päälle :D sitten taas kouluun tai vapaapäivinä saattaa päälle päätyä ihan jotain muuta :D mutta se on just hauskaa, kun voi fiiliksen mukaan päättää, mitä tyyliä minäkin päivänä hakee !

   Poista
 2. Peukutan! Ja oon kateellinen sun työlle. :D Eniten mun työssä ehkä ärsyttää mun jokapäiväinen työuniformu. Argh! Ehkä mä joskus pääsen siitä eroon. Toisaalta se on helppoa silloin jos ei oo yhtään fiilistä pukea mitään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Säästyt ainaki asukriiseilyltä :D ja saat nukkua (ehkä) vähä pidempään ;)

   Poista