maanantai 16. helmikuuta 2015

Häähumua

Ystävänpäivää vietettiin Mikon tädin häissä, eli romantiikkaa, hyvää ruokaa ja juomaa riitti. Juhlapaikkana toimi Ali-Ketolan tila Kokemäellä. Fiilistelin jykeviä kiviseiniä, kynttilöiden valoa ja super suloisia karkkipurnukoita ja pikkuisia sydänkoristeltuja paperipusseja, joihin sai kerätä mieleisensä. Talvihäissä on kyllä jotakin aika siistiä.
Nautittiin päivä näistä tunnelmista ja illaksi tultiin takaisin Tampereelle. Oltiin kylläkin aika säälittäviä, kun ei edes jatkettu iltaa mihinkään, vaikka oli mun oikea syntymäpäiväkin, vaan kääriydyttiin peittoihin ja alettiin katsoa Roswellia. Hahaha, tätä kai tapahtuu kun on tarpeeksi vanha.


Translation: I spent my Valentines day at a wedding in Kokemäki. The atmosphere was super warm and romantic and we had a really good time with my boyfriend. I had never been to a winter wedding before, but now that I have, I think they have something really special in them. 

4 kommenttia:

 1. Apua miten hyvältä näyttää!! Häät on kyllä maailman paras juhla <33 ja miten tyylikkäältä sää taas näytät!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiitos! <3 Ja joo, sais olla häitä kyllä useamminkin! :D

   Poista
 2. Löysin tieni sun blogiin ja täytyy sanoa, et inspiroit mua kovasti asuillas! :) Ja muutenkin kivan oloinen blogi, joten jään seurailemaan innolla. :)

  VastaaPoista