maanantai 10. marraskuuta 2014

Tylsääkö ?

Tampereelle oli tullut talvi mun poissaollessa. Keskiviikkona oli vielä syksy, mutta perjantaina olikin jo talvi; niin paljon lunta !!! (Tosin nyt se on taas sulanut pois) Mun joulu-kreiseily-moodi lähti saman tien käyntiin, ja päässä onkin nyt sitten soinut vaan joululaulut ja mielessä pyörinyt joululahjojen osto, jouluruuat ja pikkujoulut. Ihanaaaa! En oo keksinyt juuri mitään mitä itse haluaisin lahjaksi, oon vaan fiiliksissä siitä, että saan itse ostaa niitä muille. Eikä mitä tahansa krääsää, vaan oikeasti jotain sellasta mistä toinen voisi tykätä tai mitä se tarvitsisi. Kerrankin voi olla antelias, muuten niin rahattomassa elämässä.

Lauantai-aamuna käytiin Mikon kanssa räpsimässä parit kuvat, ja juu, oli mulla takkikin, mutta välillä tuntuu, että sitten kaikki kuvat on ihan samanlaisia, jos pitää sen takin päällä. (Isot on ongelmat!) Uhrauduin siis sen verran, että muutaman minuutin keikistelin sisäkamoissa.

 Paita - Carlings / Mekko - Zara / Hattu - HM

Päivittelin tossa juuri yhdelle kaverille, kuinka musta on tullut äärimmäisen tylsä shoppailija / pukeutuja. Tuntuu, että mukaan ja päälle päätyy vaan ne mustat, harmaat ja valkoiset vaatteet. Ehkä se on toisaalta tää syksy ja talvi, kun ei oikein huvita vetää värejä päälle. Muistan kun lukioaikoina saattoi olla kirkkaan pinkkiä hametta ja violetteja korkonilkkureita yhtä aikaa päällä, keskellä talvea (niinpä...), mutta onneksi ihan niin överiksi ei oo tyyli jämähtänyt. On mulla sentään pari värillistäkin talvivaatetta kaapissa, pitää vaan muistaa käyttääkin niitä.

MUTTA, syvälliset pohdinnat sikseen, ja kohti Helsinkiä again ! Viime viikolla oli ihana Mew ja ihanat ystävät ja nyt vuorossa ekstemporee Elton John, ai että !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti