keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Ihanaa elämää

Mulla on ollut ihan mielettömät pari viikkoa !

 Lokakuun kolme viimeistä päivää vietin kolmen luokkakaverini kanssa Sappeella, tarkemmin sanottuna Visio 2014-kilpailussa. Meidän toimeksiantaja oli Ray, mutta sen enempää hommasta en voi kertoa. Palkintosijoille ei päästy, mutta hauskat ja opettavaiset pari päivää oli siltikin ! Oltiin kaksi yötä mökissä, joka jaettiin toisen tiimin kanssa. Saunottiin, juotiin viiniä ja nukuttiin ihan liian vähän. Hahah. Kilpailu oli aika intensiivinen ja meillä oli vain vajaa vuorokausi aikaa visioida, tehdä presentaatio ja valmistautua esittämään se vakuuttavasti.


Viime viikolla hypättiin kaveriporukalla OnniBussiin ja päädyttiin Helsinkiin, ensin Grillssoniin ahtamaan mahat täyteen pihviä, ja sen jälkeen Tavastialle heilumaan ihanaakin ihanamman Mewin tahtiin. Samalla reissulla tuli treffattua kasa ihania ystäviä, joita näkee ihan liian harvoin !

Viime viikolla pidettiin myös Ideaparkin Cartsu-myymälän epäviralliset pikkujoulut. Tehtiin torttuja, oli glögiä, pipareita, juustoja ja viiniä. Ja polaroid-kamera, jolla räpsittiin intona suht epäonnistuneita otoksia. :D

Ja sitten vielä maanantain Elton John Vip Banquet. Ensin kilisteltiin skumppalaseja, sitten nautittiin buffasta ja sen jälkeen vielä upeasta kahden tunnin keikasta paraatipaikoilta.
Ainoa mikä jäi harmittamaan oli se, ettei Elton jostain ihmeen syystä Can You Feel The Love Tonightia esittänyt (!!??), mutta muuten oli oikein mainio keikka, ja oon tosi iloinen, että sain mahdollisuuden lähteä mukaan. Ihan joka päivä kun ei tuollaisia legendoja pääse kuuntelemaan!

Vaikka onkin ollut äärimmäisen ihanaa tehdä ja nähdä kaikkea, niin ihanaa on myöskin se, että nyt saa vähän hengähtää. Mulla oli ensimmäinen "oikea vapaapäivä" eilen, ja voi sitä mielihyvää, kun sai maata vaan sohvalla ja katsoa sarjoja koneelta. Ilman yhtäkään deadlinea, työvuoroa tai reissua mielessä.

Nyt on myös hyvä aika ottaa pientä detoksia kehiin, sen verran on tullut alkoholia kurkusta alas kaadettua, vaikka mistään kaatokänneistä ei ookaan ollut kyse. Myös ähky on ollut parin viime viikon aikana kova sana, joten nyt voisi harkita vetävänsä ne lenkkitossutkin pitkästä aikaa jalkaan.

Tällä viikolla mä aion työstää mun Tampereen lempparit-postausta, ja koitan saada sen julkaisukelpoiseksi ihan viimeistään ensi viikon alusta.

Loppuun vielä pienet videopätkät molemmilta keikoilta, jee !

 


Ps. Oon ollut niin iloinen, kun ootte lähiaikoina laittaneet mulle kommentteja ! Yksikin kiva kommentti riittää saamaan hymyn huulille koko päiväksi, eli jatkakaa pliis samaan malliin ! ;)

2 kommenttia: