perjantai 14. marraskuuta 2014

MEXICO PHOTO DIARY PART 3

Seuraavaksi vuorossa kuvia meidän viikonloppu-reissuilta, jotka tehtiin Pueblan kaupunkiin sekä Nevado de Tolucan tulivuorelle. Meillä oli Jennin ja Davidin ystävä mukana, joka toimi samalla meidän kuskina molemmilla ekskursioilla. Mielettömiä kokemuksia, joita tuskin olisi tullut "normi-turrena" tehtyä. Päästiin viettämään hetki oman elämämme Indiana Joneseina kun mentiin Cholulan pyramidin sisään, ja hieman klaustrofobisissa tunnelmissa samoiltiin pikkuruisia käytäviä pitkin. Kovin ovat olleet lyhyitä ja laihoja niihin aikoihin!
Nevado De Tolucalle ajettiin mutkikasta vuoristotietä pitkin, ja viimeiset muutamat sadat metrit käveltiin. Kyseinen tulivuori on reippaan neljän kilometrin korkeudessa, ja koska sää oli meidän visiitillä aika sumuinen, päästiin kävelemään pilvien läpi, mikä oli musta sekin siistiä ! Vaikka toki maisemat olisi olleet vähän paremmat, jos näitä pilviä ei olisi "tiellämme" ollut. Ne muutama sata (jos sitäkään) metriä, mitä käveltiin, tuntui ikuisuudelta ja fiilis oli vähän kuin olisi tukevassa humalassa yrittänyt taivaltaa, vähän oli raskasta ja horjuvaa meikäläisen meno. Maasto taas vaikutti siltä, kuin oltaisi oltu Marsissa. Mä en ollut koskaan aiemmin ollut noin korkealla, joten kaikki fyysiset tuntemukset vaikutti aika hassuille, kun ei sitä oikein pystynyt tajuamaan, että on oikeasti niin korkealla.

Sen pidemmittä selityksittä kuitenkin niihin itse kuviin;

Ihan normi automaattiase tällä viimeisen kuvan poliisisedällä.

Tosiaan, matkalla Nevado de Tolucalle, jouduttiin pysäyttämään matkamme vähäksi aikaa erään pikkuruisen vuoristokylän kohdalla, koska siellä oli alkamassa paikalliset rallit. Niinpä, rallit. Oikeastaan se oli loppujen lopuksi aika hauska sattuma, ja oli mielenkiintoista katsoa sitä meininkiä ja niitä hassuja autoja. Paikalliset kyläläiset oli tietenkin ihan mielissään, siellä kun ei varmaan ihan joka päivä tapahdu.

---

Luvassa vielä yksi pläjäys reissukuvia, joten stay tuned ! Ja jos tulee jotain kysyttävää, niin feel free to ask. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti