tiistai 15. heinäkuuta 2014

Ruisrock

Tänä kesänä tuli koettua Ruissi ensimmäistä kertaa, ja superhyvät fiilikset kyllä jäi. Ainoa miinus oli Turun keskustan ja Ruissalon suht nihkeä välimatka, mutta toisaalta se toi hommaan ihan omanlaisensa säväyksen, varsinkin perjantaina, kun päätettiin pyöräillä sinne koko porukalla. Eihän se ihan täysin putkeen mennyt, mutta sitäkin hauskempaa meillä oli sitä matkaa tehdessä. Lauantaina päädyttiin sitten suosiolla taksikyytiin.

 
Kuten provinssi, oli ruissikin kovin sekopäinen, mutta sitähän sen olla pitääkin. Lily Allen oli esiintyjäkaartista tällä kertaa mun ehdoton suosikki. Lähinnä muutama vuosi sitten soineet radiohitit oli mulle entuudestaan tuttuja, mutta tuli kyllä erittäin positiivisesti yllätyttyä neidon uudesta materiaalista, ja myöskin koko keikasta. Huudettiin ja tanssittiin villeinä korokkeilla, jotka olivat kyllä kaukana, mutta niiltä näki mukavasti lavalle asti, eikä tarvinnut ahtaa itseään sinne väenpaljouteen.

Tämän kesän festarit taisi olla mun osaltani tässä, mikä kyllä harmittaa, kun tekisi mieli kiertää vaikka kaikki, mutta toisaalta taas ei harmita ollenkaan, kun on ollut tässä niin mahtavat pari viikkoa. Ensi kesänä sitten uudestaan! 

Nyt vaan kovasti töitä, ja ihan pian jo Berliiniin!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti