keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Fringe kimono


 

Päätin muutama päivä sitten tehdä jotain radikaalia. Tulin nimittäin siihen päätökseen, että leikkaan itselleni polkkatukan !! Ja värjään sen myös mahdollisimman vaaleaksi. Kyselin kavereiltani mielipiteitä, ja mulle näytettiin pelkkää vihreää valoa, joten kai sitä täytyy sitten uskaltaa. Oon ollut jo monta vuotta tällä puolipitkällä / pitkällä tukalla, jota oon aina laittanutkin hyvin pitkälti samalla tavalla, joten nyt tuli sellainen olo, että haluan muuttua vähän. Ja tekee se hyvääkin (ok, ehkä se vaalennus ei tee) leikata ne hamppuuntuneet kymmenen senttiä latvoista pois, ja jättää pidennyksetkin vähäksi aikaa jäähylle.
Vähän vaan jännittää sopiiko lyhyet hiukset mulle ollenkaan, miltä vaatteet näyttää ilman pitkää tukkaa ja niin edelleen (ihanan pinnallista), mutta kyllähän ne kutrit sieltä aina kasvaa takaisin.
Huomenna sitten kampaajan tuoliin, apua! Saa nähdä miten käy, vai kuljenko loppukesän pipo päässä.


Vessa-selfieen on hyvä lopettaa, nyt aurinkoon!

4 kommenttia:

 1. Ihan täykky kokonaisuus!! Sopii vielä upeasti kun hiukset on noin - ihan täydellinen, ei oikeasti mitään muutettavaa yhtään missään :D

  VastaaPoista
 2. iik, mä jään innolla oottamaan lopputulosta! polkka sopii sulle varmasti paremmin ku hyvin!! onks sun omat hiukset jo noin pitkät vai onko sulla pidennykset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! :D Ja tässä on pidennyksiä juu! Oma tukka on sellanen puoli pitkä, leikkaan varmaan siis about kymmenisen senttiä pois!

   Poista