tiistai 8. heinäkuuta 2014

Provinssirock

Huh, nyt on kyllä huideltu ihan huolella! Ensin juhannus, sitten ekstemporee-provinssi ja sitten vielä ruissi. Nyt on sellainen olo, että täytyy vähän ottaa lepoa.

Provinssiin sain ilmaisliput töistä, joten Marian kanssa päätettiin, että hommataan myös kyydit ilmaiseksi. Hypättiin siis moottoritien varteen peukut pystyssä, ja saatiin kuin saatiinkin kyyti! Ja vielä ihan perille asti. Olo oli kuin pahaisella teinillä, hah! Mutta onpahan nyt liftaamistakin kokeiltu, ja pakko sanoa, että suht kätevää ja hauskaakin!

Maria teki kuusivuotiaan apurinsa kanssa meille upean kyltin.

Perillä!


 
Leirintäalueella oli tunnelmaa!

 

 

M.I.A

Sunnuntain jälkimainingit. Vähän oli rapea olo, ja muistikin kateissa.

Oli hauskat, vaikkakin kovin sekavat kaksi päivää! Tuli tavattua sekä uusia että vanhoja tuttavuuksia, nähtyä keikkoja (parhaana ehdottomasti Rudimental) ja piipahdettua myös silent discossa, joka oli hullun hauskaa ja samalla ihan uusi kokemus mulle. Sunnuntaina meillä oli Mikon kanssa kaksivuotis-vuosipäivä, joka nyt ei ihan se kaikista romanttisin ollut, kun molemmilla oli kahden päivän remuamisesta suhteellisen väsynyt ja muutenkin huono olo. Kovasti pohdittiin jos oltaisi jotain jaksettu tehdä, mutta päätettiinkin vain ostaa kasa mättöruokaa ja katsoa leffaa. Onhan se omalla tavallaan romanttista kai sekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti