tiistai 9. heinäkuuta 2013

It's getting closer!

Uijuijui, heinäkuun 29.päivä eikun vaan lähestyy! Eli toisin sanoen mun ja Mikon Jenkki-valloitus on ihan kohta näillä näppäimillä!
Lennetään ensin New Yorkiin, jossa vietetään viisi kaunista ja varmasti ihan parasta päivää, ja sen jälkeen hypätään taas siiville ja lennellään koko Jenkkilän yli Californiaan. Länsirannikon suunnitelmat meillä on vielä vähän auki, mutta lentomatka ainakin päättyy Los Angelesiin. Tosin LA:n vierailu todennäköisesti jää aika lyhyeksi, koska kuulemani mukaan siellä ei ihan hirveästi mitään fiilisteltävää olekaan. Kun taas San Franciscoa mulle on hehkutettu yllin kyllin, ja oonkin siitä paikasta aivan innoissani! Eli luulempa, että majoitutaan sinne sitten muutamaksi päiväksi.
Lisäksi me ollaan pohdittu reissuja Las Vegasiin ja Grand Canyonille, mutta niitä täytyy vielä vähän päässä pyöritellä. Nimittäin kun tein pientä tutkimusta, niin jouduin vähän järkyttymään niistä välimatkoista. Kartallahan ne näyttää niin pieniltä, mutta totuus oli jotain vähän muuta. :D Päivät ei siis välttämättä riitä joka paikkaan.
On inhottavaa, kun haluaisi niin paljon tehdä ja nähdä kaikkea, mutta aikaa ja rahaa ei vaan ole tarpeeksi. Mutta onneksi me päästään edes kahdeksi viikoksi, ja ihan varmasti saadaankin hieno reissu aikaiseksi!
Kohta pitää alkaa jo pakkaamaan!!! Sekä itä- että länsirannikolla lämpötilat leijailevat aika korkeissa lukemissa, joten biksuja on varattava useammat kappaleet! Ties vaikka eksyttäisi Jersey Shoreen.


Iiiiik, mä en jaksa enää odottaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Terveisin riemuidiootti

4 kommenttia: