tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kesäilyä

Kesä on kyllä ihan parasta. Vaikka töitä onkin paljon, niin silti riittää aikaa tehdä kaikkea kivaa. Ainoa miinus tässä Suomen muuten mainiossa kesässä on se, että on yleisesti ottaen melkoisen kylmät oltavat. Kovin syksyiset.
Onneksi mulla on pian rinkka selässä ja suunta kohti lämmintä Amerikkaa, joten näiden kotisuomen kesähelteiden vähyys ei jää liikaa masentamaan. Jokatapauksessa, Suomen kesä on musta silti aika jees. Ja siis varsinkin nyt tämä tällä hetkellä meneillään oleva. Paljon on kaikkea tehtävää ja nähtävää, ja ihania ihmisiä ympärillä.

 1. Reggaeta ja makkaraa @ Jack the Rooster. Sekä ilta-tee. Ja meinaan nyt sitten ihan oikeasti teetä. Oon alkanut litkimään sitä ihan asioikseni. 
2. Tampereen Laukontori ja radiokirppis. Tein pientä kirppari-katsastusta muistaakseni viime viikolla, ja kävelin intona ympäri Tamperetta. Kaunotar & Kulkuri oli valitettavasti kiinni, mutta pari muuta kirpputoria pääsin koluamaan. Anti jäi kuitenkin hyvin vähäiseksi, koska löysin vain yhden jättimäisen kaulahuivin talveksi. Mutta ehkä ensi kerralla sitten!
 3. Puistoilu & minä ja Fifty shades of grey. Näitä hetkiä saisi olla useamminkin; auringonpaisteessa rentoutuminen ilman minkään sortin kiirettä. Ah.

 4. Työpaikan sovari-posettelu ja Uffin punainen jenkkihuivi. 
5. Itsensä esittely-kuva. No ei vaan, postista pamahti H&M:n paketti, joka sisälsi kaikkea ihanaa! Kuten siis nuo bikinit, joita haluaisin kovasti päästä jo käyttämään.
6. Tarjous-junalla koti-Savoon, luottolenkkareissa.

 Mummolassa. Ison iso puutarha, ja paljon kaikkea ihmeteltävää. Törmättiin myös kovin traagiseen murder sceneen. Siinä oli laitettu lintu palasiksi.

Mummo paistoi meille muurinpohja-lettuja. Jälkiruuaksi saatiin mansikka-kakkua. Ihana kesä-mummola ja hirveä liuta muistoja. Memory-lanea pitkin kuljettiin myös kotosalla, kun pääsin siivoamaan mun kaappejani. Löytyi rippikoulussa kavereiden kanssa kirjoiteltuja viestejä, kaikenlaisia kirjeitä, miljoona päiväkirjaa, kasapäin kortteja, kuva-albumeja, muutama luokkalehti ala-asteelta lukio-ajoille asti ja paljon paljon muuta. On sitä vaan lapsena ja teini-ikäisenä osannut olla huvittava tapaus. Mutta niin kai kaikista tuntuu. Ja kai tässä vieläkin ollaan aika huvittavia.

Savon reissusta lisää myöhemmin, nyt on möngittävä peiton alle!

4 kommenttia:

 1. Hienoin toi sun sleeve! Kumpa olisi fygetsyy saada itsellekin vähän jatkoa käteen ja vielä joku päivä kanssa full sleeve toteutettua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos:) kuule mäki säästin joka kuun palkasta rahaa, niin suht nopeesti sitä sai potin kasaan :D

   Poista
 2. Sait maininnan linkitä blogisi -postauksen yhteenvedossa!! :--) Käy vilkasemassa vaikkapa!! :)

  http://meanwhileintre.blogspot.fi/2013/07/yhteenveto-linkita-blogisi-postauksesta.html

  VastaaPoista