keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

What a weirdo

Aion kertoa teille muutaman oudon asian itsestäni. Tai en mä tiedä onko ne edes niin outoja, saatte päättää;

Asia nro 1: Vihaan kissoja ihan äärettömän paljon. Olen pahoillani kissa-ihmiset, mutten pysty sietämään niitä sitten yhtään.

Asia nro 2: Teen listoja aivan kaikesta. Mulla on kalenteri ja kännykkä ihan täynnä listauksia mistä milloinkin.

Asia nro 3: Tykkään selleristä. Voisin syödä niitä "tankoja" vaikka millä mitalla, ihan sellaisenaan.

Asia nro 4: Pelkään elektroniikkalaitteita. Mua alkoi esimerkiksi kerran ahdistaa aivan hirveästi, kun mikro ei lopettanut hurinaansa, vaikka kello kilahtikin ja ruuan otti pois. Näin myös kerran painajaista, että kaiuttimet menivät yhtäkkiä keskellä yötä päälle ja tää toistui vaikka kuinka monta kertaa, vaikka aina kävin sammuttamassa ne.

Asia nro 5: Pystyn syömään aivan hirveitä määriä ruokaa, mun kokooni nähden nyt ainakin. Eikä tää ole mikään sellainen, että mä vaan luulen syöväni paljon, vaan oon saanut myös läheisiltäni paljon kommentteja mun ruokailutottumuksia ja ruokahaluani koskien. :D


Asia nro 6: Joskus jos huomaan esimerkiksi, että joku paita on huonosti rytyssä muuten nätissä vaatepinossa, mun on aivan pakko mennä korjaamaan se, kunnes olen tyytyväinen. En kykene sitten mitenkään jättämään asiaa sikseen, koska se alkaa häiritsemään mua ylitsepääsemättömän paljon. Samaa tapahtuu joskus myös muiden tavaroiden kanssa, ja erityisesti työpaikalla.
Mutta sitten taas toisaalta, joinakin päivinä mua ei haittaa ollenkaan jos meidän koko asunto on kuin pommin jäljiltä, tai työpaikalla mikään ei ole järjestyksessä, joten en sitten tiedä mikä tän neuroottisuuden aina laukaisee.

Asia nro 7: Tykkään oudoista hajuista, esimerkiksi pienenä musta oli ihanaa hengailla pyörävarastossa, koska siellä oli ruohonleikkuri ja se haisi bensalle tai mille liekään. :D

Asia nro 8: En voi sietää liian paksuksi leikattuja juustoviipaleita. Mulla täytyy olla aina tietynlainen juustohöylä, tai sitten paksu juusto viipale täytyy sulattaa mikrossa. En myöskään pysty syömään juuston ensimmäisiä paloja, koska ne maistuu pahalta.

Asia nro 9: Mulla on hirveän suuri tarve aina järjestellä mun ruokani; mietin tarkkaan mitä syön ensimmäiseksi ja missä järjestyksessä etenen. Karkkejakaan en voi mitenkään vain napostella, vaan aina pitää miettiä minkä ottaisin, jotta lopuksi jää kaikki parhaimmat jäljelle. Kylläpäs näitä ruokaan liittyviä outouksia riittää!


Jos jollakulla muullakin on jotain huikeita outouksia kerrottavana, niin feel free to share!

11 kommenttia:

 1. Toi juusto juttu!! Voin samaistuu täysin! :D

  VastaaPoista
 2. Hahah nyt tuli kyllä niin montaa kohtaa, joihin pystyin samaistumaan :D Varsinkin kaikki ruokaan liittyvät, mutta se nyt on selvä ku ruoka on parasta <3__<3 Tosin juustosiivujen kans ei oo mitään ongelmaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hahah! Musta ei vois kyllä koskaan tulla fitness intoilijaa, koska ruoka <3 <3

   Poista
 3. Juustoviipale on yhdyssana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virheitä sattuu! Kuten ehkä saatoit huomata, oli kyseinen sana kirjoitettu kuitenkin edelliseen lauseeseen täysin oikein, mutta kiitos silti huomautuksesta!

   Poista
 4. Hahaaa ihania! :D mäkää en pysty syömään juustosta niitä ekoja siivuja, ne on kamalia!!

  VastaaPoista
 5. miksi vihaat kissoja?kai tälle vihalle on jokin syy.. usein eläimiin syyttä vihaa kohdistavat ihmiset ovat empatiakyvyttömiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihaan liittyy osakseen pelko, ikävät kokemukset ja ihan vaan sekin, että kaikesta ei voi pitää eikä tarvitsekaan. Ehkä tässä ei nyt kuitenkaan ole kyse empatiakyvyttömyydestä :D

   Poista
  2. viha ja se, ettei vaan pidä jostain, ovat kuitenkin kaksi eri asiaa. viha on aika paljon voimakkaampi tunne, ja usein tarvitsee rakentuakseen voimakkaitakin negaatioita.

   Poista