perjantai 10. heinäkuuta 2015

ASUKUVAT, JOITA VARTEN EN HARJANNUT TUKKAA

Kyllä. Tässäpä blogihistoriani ehkä yksi hienoimmista otsikoista. Se on kylläkin täysin totta.. Kuvattiin viime viikolla Millan kanssa, ja mä päädyin pamahtamaan paikalle täysin naturellin tukkani kanssa - niinkin naturellin, etten ollut sitä tosiaan edes harjannut. Näin ei tapahdu koskaan, paitsi nyt. Takkutukka sai kaverikseen erittäin simppelin, ja haastavan kuvattavan mustan asun, jonka kruunasi mun uudet Adidaksen Stan Smithit. Sen verran pitää kenkiä nyt kyllä hehkuttaa, että sain ne vaivaisella 55 eurolla lastenosastolta !!! Kylläpä kannattaakin olla pienijalkainen.

Paita - Monki / Housut - BikBok / Laukku - American Apparel / Kengät - Adidas



Tällä viikolla iski oikein pitkästä aikaa stressi, ja vähän piti itkunsekaisissa tunnelmissakin hetki viettää. Ehkä tää lentojen varaamis - kelan olosuhdemuutos - epävarmuus vähän kaikesta - stressi siitä jos onkin unohtanut jotain - jne jne jne -kombinaatio koitui hetkellisesti meikäläiselle vähän raskaaksi. On tuntunut myös vähän siltä, että jokaisesta päivästä loppuu tunnit kesken. Mutta nykyään positiivisuuden kautta ajattelijana, totean, että kyllä tästä selvitään! Voimabiisit kehiin ja täyttä häkää eteenpäin ! Olis by the way hauska kuulla teidän voimabiisejä, koska luulen, että kaikilla on ainakin joku sellanen :D Eli antakaas tulla ! 
Mulla, ja varmaan teillä muillakin, ne vaihtelee tietyin ajanjaksoin, mutta esimerkiksi tällä hetkellä instant-hyvänmielentunne tulee Aviciin Wake Me Upista ja Twenty One Pilotsin The Judgesta. Näillä mennään!



Viikonlopuksi mennään Mikon kanssa pitkästä aikaa mun kotikonnuille Savoon. Visiitti tulee olemaan erittäin lyhyt, mutta varmaan sitäkin ytimekkäämpi. Tiedossa myös kampaaja, jiiihaaa!! Tuleekin tarpeeseen.
Kivaa loppuviikkoa tyypit! :---)

Terkuin positiivari

6 kommenttia:

  1. Oi vitsit (jälleen) ihan täydellinen asu! Noi housut ja paita yhdessä saa mut ihan kananlihalle :-----DD

    VastaaPoista
  2. Mullaki tulee kananlihaefekti!! Upea kokonaisuus! Siis oikeasti ihan käsittämättömän upea!

    VastaaPoista