tiistai 7. heinäkuuta 2015

BRONZE

Lauantaina pääsin pitkästä aikaa oikein kunnolla tälläytymään, kun lähdin juhlistamaan kaverini häitä. Tieto näistä häistä tuli tottakai jo aika hyvissä ajoin, joten aikaa asun miettimiseen oli suhteellisen ruhtinaallisesti. Itseasiassa niin ruhtinaallisesti, että visio päivän asusta ehti muuttua jo kertaalleen. Ja onneksi muuttuikin, koska olin tähän lopputulokseen super tyytyväinen! Enkä voi vieläkään uskoa, että tää mekko löytyi GinaTricotin rekistä ja maksoi vaivaiset 40 euroa !? 

Aluksi mun oli tarkoitus laittaa sellainen kultainen "pääkoru" vai miksikä niitä nyt sanotaankaan, mutta se ei ehtinyt saapua luokseni ajoissa, joten päädyin viime hetkellä vanhoihin tuttuihin Poola Katarynan korviksiin, jotka olikin kyllä aivan passeli valinta.
Myös Nellyltä tilaamani nyörikorkkarit oli ihan täydelliset; täydellinen (aka tarpeeksi pieni) koko ja istuvuus ja mikä tärkeintä, ihan mieletön ulkomuoto ! Korot koitui himpun verran päkiöiden kohtaloksi jossain kohtaa iltaa, koska en ollut tajunnut ottaa matalia kenkiä mukaan, mutta onneksi sain sellaiset sitten loppu illasta lainaksi. Mutta siitäkin päkiäkivusta huolimatta, ehkä parhaat korkkarit ever.

Mitä tykkäätte? :)

 Korvikset - Poola Kataryna / Mekko - GinaTricot / Laukku - American Apparel / Kengät - Nelly

Kuvat: Mikko McMenamin

16 kommenttia:

 1. Wau! Todella upea mekko ja asusteet sopii niin ihanasti :)

  VastaaPoista
 2. Vautsi miten magee asu! Noi kengät on upeet :)

  VastaaPoista
 3. Ää kuinka täydellinen asu ja noi kengät!! Pakko saada itelle haha :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi muuta ku suositella! Eikä edes maksanu paljoa : )

   Poista
 4. Ihana asu, upeita kuvia myös :))

  VastaaPoista
 5. Upea mekko!!! Haluun kyllä nähdä tästä joskus kuvat vielä varjossa niin näkee vielä erilain! :D

  VastaaPoista