sunnuntai 3. toukokuuta 2015

TALLIPIHA

Mulla on ollut nää kuvat luonnoksissa jo yli viikon, mutta en oo vaan ehtinyt julkaista näitä kaiken kiireen ja menon takia. Kuvattiin eräs keskiviikko Millan kanssa Tampereen Torni-hotellin tallipihalla, mikä oli kyllä ihan huippu valinta. Tykkään nimittäin todella paljon näiden kuvien fiiliksestä ! Hermo meinasi (ylläri ylläri) mennä, koska tuuli puhalsi taas tuttuun tapaan oikein antaumuksella, ja sekä silmät että nenä vuosi ja hiukset oli vähän väliä joko naamalla tai pystyssä, mutta saatiin kuin saatiinkin kuvat onnistuneesti otettua. Ja itseasiassa se tuulikin toi ihan hauskan efektin, kun vaihtoi asentoaan niin, että sai tuulen puhaltamaan oikeasta suunnasta. 

Päälle päätyi maaliskuussa Lielahden Kontista löydetty ruskea mokkatakki, joka pääsi päälle tosiaan nyt vasta ensimmäistä kertaa. Takkia ostaessani pohdin osaisinko yhdistää sitä kivasti mihinkään, mutta epäilyt osoittautui vääriksi, koska mun mielestä tää asu toimi todella hyvin! Takki oli myös vahvasti vappumeiningeissä mukana, ja luulen, että sitä tulee käytettyä vähän useamminkin tässä tulevan kesän aikana, festareilla nyt ainakin.

Mitäs siellä ollaan mieltä? 

Paita - Monki / Takki - Kirppis / Hame - Cheap Monday / Kengät - H&M


Kuvat: Milla / Lack Of Colour


Loppuillan aion omistaa ihan vaan itselleni; luvassa siis herkuttelua ja monta tuntia sarjoja. Kivaa sunnuntai-iltaa toverit !

4 kommenttia:

 1. Kuvissa on kyl tosi kiva fiilis! Ja kiva asu :)

  VastaaPoista
 2. Siis miten hyvältä voikaan näyttää toi mokkatakki! En kestä. :-D Ja sinä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitoooos :3 <3 oli kyllä tosiaan hyvä löytö toi takki !

   Poista