tiistai 12. toukokuuta 2015

KEVÄÄN ASUT

..tai siis osa niistä. Ihan kivasti oon saanut kuvamatskua kasaan, ja kiitos siitä kuuluu tietenkin mun luottokuvaajille, Millalle ja Mikolle. Pus pus! Toivotaan, että saadaan kesänkin aikana jotain räpsittyä!


Löytyykö lemppareita? :) Nyt on jopa numerotkin mukana, niin saatte äänestää, haha !
Mä en oikein tiedä, tykkään omalla tavallaan kaikista !

Ps. Työharjoittelu Miltton Showroomilla on lähtenyt kivasti käytiin. Oon tykännyt tosi paljon ja päivät on tuntuneet vaan hurahtavan siellä. Helsinki ei tunnu ihan vielä omalta (tai siis en ehkä tajua vielä sitä, että oikeasti asun täällä taas), mutta kyllä se siitä kunhan vähän saa asetuttua ja arjen rullaamaan. :)

6 kommenttia:

 1. 10!!!!!!!!!<3__<3 Ja 6 ja 11 vaikkakin kaikki nää nyt on tietty upeita! Ysin oon missannu jostain syystä?! :D Hahah "kerrankin" kun sulla on ollu tuollasta normityylistä poikkeavaa niin en oo just sitä nähny... >:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheee kiitoooos <3 9 asu oli mulla yksissä juhlissa, mutta toi setti oli kyllä niin siisti, että pitää koittaa sitä ihan arkimeininkeihinki!

   Poista
 2. Sulla on kyllä todella inspiroiva tyyli ja blogi!:) omat suokit ois ehkä 2,4,6,8,9 ja 12! Tai oikeestaan kaikki on ihan sairaan kivoja!

  VastaaPoista