maanantai 18. toukokuuta 2015

BLACK, PLUM AND BROWN

Uusi viikko, uudet kujeet! Helsingissä ollaan taas ja kovasti taas työntouhussa. Viikonloppu vierähti Tampere-Vammala-akselilla Mikkoa ja kavereita moikkaillen ja matkalaukun sisältöä päivittäen. Perjantai oli niin random päivä. Tulin Tampereelle alkuillasta, ja menin suoraan kavereitani moikkaamaan Cafe Europan terassille. Loistava idea flunssaiselle by the way. Terasseilun jälkeen mentiin Mikon kanssa yönäytökseen katsomaan uutta Mad Maxia, joka oli muuten ihan törkeän hyvä !! Molempia väsytti elokuviin mennessä, mutta eipä väsyttänyt kauaa, kun se tykitys alkoi. :D Leffan jälkeen ajettiin auto parkkiin, ja mietittiin mitä tehtäisiin, koska odotettiin Mikon veljeä, joka oli tulossa lennolta Tampereelle ja saapuisi vasta vaille neljä aamuyöllä. Kuunneltiin musiikkia ja Mikko ummisti hetkeksi silmänsä, ja sitten yhtäkkiä huomaan, että joku häikii meitä taskulampulla takalasista, ja tajuan, että kappas, poliisithan ne siellä. Joku oli kokenut tarpeekseen soittaa meistä hätäkeskukseen, ja tästä syystä poliisit tuli visiitille. Voi morjes oikeasti. :D No mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.

Hattu - H&M / Aurinkolasit - RayBan / Nenäkoru - Asos/ Bombertakki - Carlings (men) / Poolopaita - Monki / Hame - H&M / Kengät - H&M / Laukku - Americal Apparel


Ps. Tällä viikolla alkaa Pre Helsinki, jossa ollaan Miltton Showroomin kanssa mukana. Oon todella fiiliksissä, mutta voi apua, mitä shoppailuhimoja tässä iskee vähän väliä! Pelkään pahoin talouteni puolesta.

2 kommenttia:

  1. Ihan älyttömän magee asu! Melkein inspaa kaivamaan hameet tuolta kaapista :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitooos ! :) Kiva kuulla. Ja hei ehdottomasti, tarkenee jo ;)

      Poista