perjantai 17. huhtikuuta 2015

LUONNON HELMASSA

Viime lauantai oli ensimmäinen oikein kunnon lämmin päivä Tampereen hoodseilla. Ajeltiin Mikon kanssa aamun pienten muuttopakkailujen jälkeen Mikon äidin luo Vammalaan koiravahdeiksi. Ensitöiksi lähdettiin pienelle "lenkille" Wilin kanssa, ja siinä samalla vähän räpsittiin mun erittäin asiallista lenkitys-asua. Wiltsu sopi myös oikein kivasti mun asusteeksi, kun oltiin mätsäävissä pörröturkeissa. 

Korvakorut - Poola Kataryna / Takki - H&M / Paita - BikBok / Laukku - GinaTricot / Hame - Monki  / Kengät - H&M

Lauantaina tuli korkattua terassikausi, ja voi että sitä olikin jo kaivattu ! Tosin sitten otettiinkin taas oikein kunnolla takapakkia, ja nyt on taas kylmää ja märkää ja masentavaa, mutta sentään ensi viikko näyttää jo taas vähän valoisammalta. 

Nyt on kyllä pakko myöntää, että näitä kuvia katsellessa, kun ulkona on ihan surkeaa ja kylmää, ja oon taas kietoutunut villakangastakkiin ja kaulaliinaan, tuntuu nämä kuvat jotenkin kovin alastomilta. :D Oon ehkä muutenkin nykyään vähän mummoutunut, kun meinaa välillä tuntua siltä, että kaikki hameet on ihan liian tyrkkyjä jos ei niiden kanssa pidä tummia sukkahousuja. No mutta ehkä se on vaan tää tän hetken kylmyys !

Mitäs tykkäätte? :) 

2 kommenttia:

  1. IHANA! <3 Mie haluan kans kesän äkkiä bäkkii!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooo kiitooos! <3 Toivotaan, että tää surkee kevät olis jo pian taputeltu, ja pääsis jo ottaan aurinkoo !!

      Poista