sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

FUN (OR NOT SO FUN) FACTS

Eka fakta vois olla se, että mä rakastan fakta-postauksia !! Oon tehnyt jo yhden (klik!) aiemmankin, ja ajattelin nyt tehdä sille jatko-osan, koska näitä juttujahan riittää ! Kuvituksena toimii mun uusi kesäpolkka, jonka kävin värjäyttämässä ja leikkauttamassa Tampereen BANG by Ara-kampaamossa, ihanilla Teemulla ja Mitsulla. Kummasti tuntuu taas terveemmältä ja paksummalta tää tukka !


1. En voi koneella kirjoittaessani laittaa huutomerkkiä heti lauseen perään, kuten voitte esimerkiksi tuosta ylempää huomata. Se ei vaan tunnu oikealta.

2. Nautin vaatteiden sovittelusta. Tunti tai parikin saattaa vierähtää aivan helposti kokeillen eri asukokonaisuuksia, välillä selaten inspis-kansiota puhelimen kuvatiedostoista. Usein myös löytäessäni hyvän asukokonaisuuden, kirjoitan sen johonkin ylös, jotta mun on sitten helpompaa "asu-kriiseillessä" päättää mitä päälle laitan. Kätevää, mutta kieltämättä vähän oudolta se kuulostaa :D3. Jos kirjoitan sähköpostia tai varsinkin teksiviestiä ja mun täytyy tarkistaa onko kyseinen viesti oikein kirjoitettu, mulla tulee pakottava tarve tavata sanoja ääneen. :D En tiedä miksi äänettömästi tavaaminen ei käy.

4. Oon todella tarkka ruokalautaseni, tai koulussa myös tarjottimeni siisteydestä. Yleensä pyrin myös syömään lautaseni täysin tyhjäksi ja siis mahdollisimman siistin näköiseksi. Myös aterimien pitää päätyä kello viiden asentoon, kun oon päättänyt ruokailuni. 

5. Mulla on jopa ehkä hiukan sairaalloinen tarve osallistua kaikenmaailman arvontoihin. Oon ihan innoissani aina kirjoittamassa nimeä ja numeroani/sähköpostiani joka paikkaan, jos sieltä sattuisi jotain vaikka voittamaan :D Ihan liikaa ei oo kyllä lykästänyt ...6. Saatan miettiä asioita tajuttoman paljon etukäteen. Törmäsin esimerkiksi nyt edellis talvena Nelly.com:n aleissa erääseen hauskaan ruudulliseen toppi + hame-settiin, ja tilasin sen, koska mietin, että "tän mä tuun laittamaan sitten elokuussa flow:hun"........ Juuuuh. En taida koko settiin enää elokuussa mahtua, että olipa varsin järkevästi ajateltu ! Mutta teen tätä oikeasti aika usein. Harvemmin onneksi mikään jää täysin käyttämättä.
Mietin myös viime viikolla minkälaisia reissuja aion vaihtoni aikana tehdä, ja siis tämän vaihdon alkamiseenkin on tosiaan vielä yli 4 kuukautta aikaa. Amsterdamin googlailu voisi olla ihan ymmärrettävää, mutta nyt googlasin tosiaan jo junalippuja Damista Belgiaan ja Saksaan. :D
En taida siis olla kovinkaan spontaani ihminen, vaikka oikeasti mä haluaisin kyllä olla, ja oon ehkä joskus erehtynyt luulemaankin itseäni sellaiseksi.

7.  Mulla on hirveä googletus-pakkomielle. (Kylläpä näitä pakkomielteitä riittää..) Esimerkiksi jos katsotaan jotain elokuvaa, ja Mikko kysyy missä joku näyttelijä on näytellyt aiemmin, eikä kumpikaan muista tarkalleen, on se ihan pakko googlettaa. Sama pätee ihan kaikkiin muihinkin juttuihin. Toinen pakkomielle on myös IMDb, josta siis näkee arvosanat kaikille elokuville ja tv-sarjoille. Aina jos joku ehdottaa jotain elokuvaa katsottavaksi, on mun ensin tarkistettava minkä arvosanan se on saanut IMDb:ssä, ja niihin lukuihin mä myös yleensä aika pitkälti luotan.


Oon oikeasti ihan kiva ja järkevä tyyppi, uskokaa tai älkää ! :D Tunnistaako kukaan muu itseään näistä ? Vai oonko yksin outouksieni kanssa? 

10 kommenttia:

 1. Hahaa toi kakkonen on ihan niinku mun suusta :DD Aina hyvän asun löytyessä kirjoitan sen puhelimen muistioon ylös :)

  VastaaPoista
 2. Mulla sama toi 2, 6 ja 7 ! :D Puhelimessa tosiaan monta muistiota täynnä erilaisia asuideoita. Ja toi 6 sitten. Aivan pakko suunitella asioita etukäteen! Ei vaan osaa oikein elää hetkessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, siellä sielunsisko sitten ! Vitsi kun olis kivaa tehdä asioita impulsiivisesti, mutta hankalaa tuntuu olevan :D

   Poista
 3. Toi "En taida siis olla kovinkaan spontaani ihminen, vaikka oikeasti mä haluaisin kyllä olla, ja oon ehkä joskus erehtynyt luulemaankin itseäni sellaiseksi." on ihan mun suusta! :-D Ja tohon googletteluun osaan samaistua, sillä kaverit jo nauraa sille kun sanon kaikkeen, et mä googlaan nopeesti. Ihan sama puhutaanko aukioloajoista, leffoista, näyttelijöistä, sairauksien oireista, siivousvinkeistä, mitä ruokapaikkoja löytyy mistäkin jne. Ei noi mitkään sun factat kuulostanu kovin oudoilta. :D Ainakaan itseeni verrattuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah jooo, teen kyllä ihan samaa :D Voihan google. Miten sitä onkaan pärjätty ennen ! :--D

   Poista
 4. Näitä on aina niin kiva lukea! :D Ja nyt on pakko sanoa ku muuallakin aina törmää siihen kun ihmiset sommittelee asuja yms niin se on ehkä vähän hassua kun tykkään pukeutua ja postata asuja yms, mutta mää en koskaan sovittele asuja tai oikeastaan edes mieti asuja :D Laitan vaan päälle mitä siinä hetkessä keksin :D Oon aatellu, että vois alkaa jotenkin enemmänkin miettimään, mutta ei vaan oo onnistunu..... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toisaalta se on kyllä hieno piirre, että osaa vaan olla stressaamatta liikaa mitä päällensä laittaa! :D Mulla vaan menis niin tuhottomasti aikaa, jos en koskaan miettis etukäteen >:D

   Poista
 5. Olipas kiva postaus! Tuo asujen sovittelu. Kyllä. Siihen saa kulutettua ihan tolkuttoman paljon aikaa. :D Vaikka läheskään aina mitään uutta tai mullistavaa yhdistelmää ei löydy. Jostain syystä se vain on niin kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos : ) Mulla se sovittelu on yleensä sitä, että ensin selailen blogeja ja muita inspiksen lähteitä ja sitten kun joku oikein inspiroiva asu löytyy, niin mä mietin, että olisko mulla jotain samantyyppisiä vaatteita ja jotain mistä sais vähän samaa henkeä, ja sitten lähden sovittelemaan. En tiedä onko mulla sitten vaan kauhean paljon vaatteita, mutta yllätyn tosi usein siitä, miten monia erilaisia asukokonaisuuksia sitä löytyykään omista vanhoista vaatteista, kun vaan yhdistelee eri tavoin !

   Poista