sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Poola Kataryna Nycteridae Earrings

Kävin keskiviikkona ensimmäistä kertaa Tampereen Design Bulevardilla ja Onemanbandissa eli siis Finnish Designers Boutiquessa. Ihmeellistä tässä on se, että oon asunut Tampereella jo reilut kaksi vuotta, ja kävellyt kyseisten putiikkien ohi monet monituiset kerrat, mutten silti koskaan kummassakaan vieraillut. En oikeastaan tiedä miksi, vaikka näyteikkunoissakin roikkui vähän väliä kaikkea mielenkiintoista.
No, nyt kun vihdoin päädyin sisälle asti kurkkimaan, löytyi molemmista putiikeista vaikka mitä kivaa, ja yhden lahjan päädyinkin itselleni ostamaan. Hups. Kyseessä on Poola Katarynan aivan mielettömät korvakorut, joissa on käytetty suomalaista koivua, sekä bambua. Kyseisiä korvakoruja oonkin jo pariin otteeseen ihastellut muualla, joten en tietenkään voinut jättää niitä ostamatta, nyt kun ne siinä mun edessä oli, ja vieläpä erittäin kohtuulliseen hintaan. OMB:lla olisi ollut myös paljon muita Poolan koruja, mutta jotain piti jättää seuraavaankin kertaan. 
Havahduin kyllä taas jotenkin pitkästä aikaa siihen, että pitäisi enemmän tukea suomalaista suunnittelua, eikä aina ostaa pelkkää massatavaraa. En malta odottaa (ja samalla oon myös rahapussini puolesta kauhuissani) kesää, kun pääsee koluamaan Helsingin putiikkeja ja vintageliikkeitä. 


Tein muuten sellaisen huomion aiemmin tällä viikolla, että nämä blogin kuvat näyttää ihan pikselimössöisiltä mobiiliversiossa, joten isot sorit kaikille jotka tykkää selailla  postauksia puhelimella. Yritän korjata asian asap. :)

4 kommenttia:

 1. Ah, noi on kyllä yhdet kauneimmista korvakoruista i-ki-nä! Tulispa niistä klipsiversiot (vai oiskohan niitä jopa..?) pian, niin mäkin saisin oman parini! t. ex-korvienvenyttäjä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö !! Kannattaa kysellä Poolan instagrammissa, tiedä vaikka noista oliskin klipsiversiot tekeillä. lmeisesti ainakin koukkuversiot löytyy jo :)

   Poista
 2. Näää oli niiin ihanat!! En malta oottaa että nään ne missä oot näitten kaa ;)

  VastaaPoista