tiistai 17. maaliskuuta 2015

Mokkahame ja karvaliivi

Viime viikkoisessa H&M:n mokkahameen ympärille rakennetussa asussa oli mun mielestäni aika monta asiaa kohdallaan, mutta jostain syystä naama ja hiukset ei halunneet tehdä yhteistyötä. Milla on onneksi erittäin hyvä ja tsemppaava kuvauskaveri, ja sain kun sainkin materiaalit kasaan tätä postausta varten. Wohoo!
Hassua, että mietin itseasiassa todella kauan tämän hameen ostoa (eli en siis ostanut sitä heti siinä hetkessä kun sen ensimmäistä kertaa näin, vaan vasta ehkä viikko sen jälkeen), mutta sen jälkeen kun sen oston päätin sitten kuitenkin tehdä, oon ollut super tyytyväinen ja käyttänyt sitä ennätysmäisen monta kertaa viime päivien aikana. Kannatti ostaa siis. 
Karvaliivi taas on vanha kuin taivas, mutta en ole jotenkin osannut sitä käyttää, ja se onkin lojunut lähinnä naulakossa, kunnes kokeilin yhdistää sitä tähän asuun ja jopa vähän lämpesin sille. Ehkä en siis menetä vielä toivoani karvaliivin suhteen, vai mitä ootte mieltä? Toimiiko? :)
Hattu - H&M / Korvikset - Poola Kataryna (Finnish Designers Boutique Tampere) / Karvaliivi - GinaTricot / Neule - Monki / Hame - H&M / Kengät - H&M


Ps. Viime postauksessa mainitsemastaani mobiiliversion ongelmaan en nyt löytänyt muuta ratkaisua, kuin ottaa sen kokonaan pois. Se tarkoittaa siis sitä, että blogin näkymä on puhelimella lukiessa sama kuin se on tietokoneella lukiessa. Itseasiassa tykkään siitä näkymästä kyllä muutenkin enemmän, ja näkyypähän kuvatkin vähän järkevämmin. Tällä mennään siis ainakin toistaiseksi!

12 kommenttia:

 1. Toimii todella hyvin! Itsellänikin on aika samantyyppinen karvaliivi jossain vaatekaapin pohjalla. Jotenkin kutkuttava vaatekappale, mutta en ole juuri käyttänyt. En halua myöskään menettää toivoani sen suhteen. ehkä mullakin se loksahtaa jossain kohtaa johonkin asukokonaisuuteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mä luulen, että sunkin liiville löytyy vielä käyttöä ! Se on sit kivaa, kun voi olla tyytyväinen, ettei esimerkiksi oo myynyt sitä pois :D Mulla nimittäin käy usein niin, että myyn jotain kirppiksellä, kun ei oo tullut käytettyä, ja sitten hetken päästä tajuankin, että hemmetti nyt sitä olis sitten kaivattu ! Hahah :D

   Poista
 2. Toimii ehdottomasti! Jäis jotenkini paljaaksi ja tylsäksi ehkä ilman karvaliiviä tuo asu? Nyt karvaliivi tuo sopivan särmän millä tuon hameen oma särmä taas tulee esille! :D Toivottavasti otit jotain selvää mun selityksestä...

  VastaaPoista
 3. Toimii kyllä ehdottomasti munkin mielestä <3 nousi sun lemppari kuviksi nämä jos multa kysytään :)<3 oot niin inspiroiva!

  VastaaPoista
 4. Toimii! Mä en yleisesti edes oikein pidä karvaliiveistä, mut tässä se näyttää superhyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, siis joo, mustakin vähän hämmentävä vaatekappale, mutta silti tässä mä tykkäsin :D kai se vaan vaatii sitten sen oikean asun siihen ympärille ! Kiiiitos :)

   Poista
 5. Tosi kiva asu:) Ja näköjään Milla ottanut kuvat, nekin on hienot! Ja noi korvikset, luin juuri tuon edellisenkin postaukset ja hieno homma, kun niitä saa täältä tampereelta, pitääkin poiketa niitä katsomaan. Ehkäpä siinä liikkessä on muitakin kiinnostavia juttuja. En oo nimittäin koskaan käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Lämmöllä kyllä suosittelen noita design-putiikkeja, löytyy varmasti kaikkea kivaa :)

   Poista
 6. Toi hame on niin kiva, oon iteki vähän himoinnu sitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ! Oli kyllä hyvä ostos :)) Nyt sun täytyy sit käydä kans hakemassa oma !

   Poista