keskiviikko 11. helmikuuta 2015

A trip down memory lane

Aaargh, minkä projektin kanssa mä oon tässä pari päivää taistellut ! Mulla on uusi läppäri, ja siitä syystä päätin tarttua härkää sarvista ja siirtää vanhalta läppäriltä ja myös sitäkin vanhemmalta läppäriltä kaikki kuvat tälle uudelle, koska onhan nyt vaan kätevämpää, että ne on kaikki yhdessä paikassa, varsinkin kun tuo vanhin vetelee aivan viimeisiään. Tämä kyseinen kaikista vanhin läppäri ei tosiaan pysynyt turhan kauaa edes päällä, joten netin kautta kuvien lataaminen esimerkiksi Google Driveen osoittautui mahdottomaksi, joka johti siihen, että ainoaksi siirto-mahdollisuudeksi jäi 8gigan muistitikku, ja kuten voitte ehkä kuvitella, ei se ollut mitenkään erityisen nopeaa toimintaa. Vähän sai hampaita kiristellä, mutta lopputulos on onneksi kuitenkin se, että nyt on kaikki kuvat vuosien varrelta samassa paikassa. 
Vanhoja kuvia katsellessa sai hetkittäin kokea pienen pientä myötähäpeää, mutta myös fiilistellä niitä muistoja, joita ei ollut ajatellut enää pitkään aikaan. Sen lisäksi tuli vähän selailtua vanhoja "asukuvia", joista muutamat ajattelin jakaa myös teidän iloksenne. Kuvat ovat aikaväliltä 2008-2014.

Vuosi 2008, ja mun ensimmäisen blogin alkuajat. Tuntuu, että aika on mennyt niin nopeasti, koska tämänkin hetken muistan vielä aivan hyvin, ja nyt siitä on jo seitsemän (!!) vuotta aikaa.

Vuosi 2009 ja ah, niin ihana pinkki-vaihe, joka kesti ihan liian pitkään. Mielenkiintoinen oli myös tämä tummanruskea hiusvärivalinta, ja tuo söpö teini-otsis.

Vuoden 2010 hiukset on hyvin samanlaiset kuin nykypäivänäkin, mutta tyyli on onneksi vähän kehittynyt näistä ajoista. Kiva tuo feikki Burberry..Vuosi 2011, ja oranssit (tai jotain sinne päin) hiukset.  Muistan, että tuollaiset olkapäitä korostavat paidat oli kova juttu silloin. Oli hörhelöitä, tötteröitä ja pitsihärpäkkeitä.

Merkkilaukku-vaihe; oli Longchamppia ja Milanosta ostettua Louis Vuittonia. Kumpaakaan laukkua en omista enää. Vuittonin möin, jotta saisin rahaa Jenkki-reissuun, enkä oo muuten sitä laukkua sen jälkeen kaivannut. Jenkit oli parempi.

Näissä vermeissä päädyin huhtikuussa 2012 HelLooksiin, mutta enää en kyllä heittäisi viininpunaisia farkkushortseja päälleni, ja varsinkaan paksujen sukkahousujen kanssa. :D

Viininpunainen on ollut näköjään myös muissa vaatteissa mun lempivärini vuonna 2012. Tuona vuonna mulla oli myös mun kasarirokki-vaihe, sekä vaatetuksessa (bändipaitoja oli kaapit täynnä) että musiikissa.


 Vuosi 2013 ei ollut enää niin rokki, vaikka toki maiharit ja maastokuviotakki oli kovassa käytössä edelleen. Aina vuodesta 2008 asti ja varmasti jo vielä aiemminkin, mulla oli ollut tapana vähän kokeilla rajoja siinä mitä päällensä voi heittää, yhdistellä hassuja juttuja ja olla värikäs, mutta tässä kohtaa meininki oli kylläkin jo aika hillittyä. Edelleenkin oon kyllä sitä mieltä, että välillä saa ja pitääkin vähän säväyttää, eikä pysytellä aina siellä harmaalla mukavuusalueella, mutta ehkä vähän eri tavoin mitä näinä "teinivuosina".

 Viime vuonna alettiin sitten päästä siihen pisteeseen, missä ollaan myös nyt. Eli sinne harmaalle mukavuusalueelle... Hahah, no ei vaan! Selkeää eikä ehkä ihan niin värikirjavaa kuin aiemmin. Kuvan täydelliset mom-jeanssit ei tosin mene tällä hetkellä enää mitenkään päin päälle, mutta kaapissa ne odottelee sitä kaunista päivää, kun saan ne taas sujautettua jalkaan! Tuota pitkää tukkaa on vähän ikävä, mutta toisaalta tykkään myös tästä mihin päädyin viime vuoden kesällä.


Ainahan sen on tiennyt, että tyyli ja ulkonäkö on muuttunut aika rajustikin vuosien varrella, mutta oli kyllä hauskaa asettaa kuvat tällaiseen konkreettiseen aikajanaan, kun ne muutokset voi nopeasti selaamalla nähdä aika selkeästi. Hassua on, miten nopeasti ne kaikki muutokset on tapahtuneet. Saa nähdä naureskelenko parin vuoden päästä näille uusimmillekin kuville. :D

Translation: I bought a new laptop, so I transferred all my old pictures from my two previous laptops to this new one. In that process, I came across all these old pictures of me, and I decided to share a few with you. The pictures here are from years 2008 to 2014. It's funny how clearly you can see how my style has developed :D

6 kommenttia:

 1. Eikä aivan loistava postaus <3 Oot kyllä muuttunu aika paljonkin, toisaalta niinhän me kaikki niistä nuoruusajoista :) tosi mukavaa katottavaa <3!!

  VastaaPoista
 2. Ihan huippu postaus!!! :D Oispa mustaki ollu näin hyviä asukuvia nuoruusvuosilta. Olisin inspiroitunu ihan kympillä sun tyylistä sillon ku olin ton ikänen! Bongasin monta samaa vaatetta jota oon omistanu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, ihana sinä, kiitos! :DD Sulla on siis selkeästi ollu kans hyvä tyyli back in the days ;)

   Poista
 3. Kiva postaus! :) Oli kiva katsella sun tyylin kehittymistä, ehkä pitäisi tehdä oma vastaavanlainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oli kyllä tosi hauskaa tehdä tätä, joten todellakin suosittelen : D

   Poista