keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Pork and More

Käytiin viime lauantaina testaamassa Aleksanterinkadun Pork and More- ravintola. Tannoisessa Tampereen lempparit-postauksessa olinkin jo ilmaissut, että haluaisin kyseisessä raflassa käydä, joten sen suuremmin ei tarvinnut lauantain illallis-paikkaa miettiä. Nimensäkin mukaisesti Pork and More keskittyy tarjoiluissaan possuun, mutta muutakin periamerikkalaista suuhunpantavaa löytyy. Me otettiin alkupaloiksi friteerattuja kanannahkoja (mmm hyvää) ja juustoranskalaisia. Pääruuaksi mä valkkasin Pulled Porkin, joka oli hyvää, mutta ei sen suuremmin kuitenkaan säväyttänyt. Mä en mikään kovin suuri possu-fani ole kyllä muutenkaan.
Paikkana Pork and More oli sitten taas ihan napakymppi. Vanhaa puuta, paljon erilaisia lamppuja ja  hauskat juomalasit (katso ensimmäinen kuva). Ravintolassa oli myös reteesti talouspaperirullat pöydillä, mikä oli musta aika hauska lisä. Ainoa miinus oli se, että ravintola on todella pieni, joten ainakin kiireisenä launtai-iltana lämpötilat kohosi aika korkealle.

4 kommenttia:

 1. Oi vitsi miten viihtyisän oloinen rafla! Oispa kivaa päästä itekki tuolla käymään :) Tuli muuten ihan puskista, että sulla onkin vaan 44lukijaa täällä. :D Tai siis ku sullahan on ihan mieletön tää blogi ja kuvat, niin oon aina kuvitellu, että sulla on satoja ellei tuhansia lukijoita! :)

  VastaaPoista
 2. näyttäis lähinnä uusvanhalta puulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se varmaan olikin, mulla ei oo ehkä termit ihan hallussa! :)

   Poista