keskiviikko 1. lokakuuta 2014

TB TIME
Intouduin tekemään pienen asukuva-kollaasin! ....Ja hyvin pieneksi se tosiaan jäikin. Piti selata kuvia ihan viime maaliskuulle saakka, että löytyi edes tämän verran materiaalia. Huomatkaa myös "suosikki"-kuvauspaikka, a.k.a mun oma kotipihani, kröhömm, pientä laiskuutta kenties? No mutta, edistystä on havaittavissa, ja lupaan kyllä skarpata! Jos vaikka saisin jotain reissu-asu-settiä kyhäiltyä Skotlannin, tai viimeistään Meksikon jälkeen. We'll see!

Instagram päivittyy tiuhempaan tahtiin, joten sitä kannattaa kurkkia jos reissumeiningit kiinnostelee! @susannaplane nimellä löytyy !

2 kommenttia:

 1. Sulla on tosi kaunis ja persoonallinen tyyli (:
  Kerroit faktaostauksessa pitäväsi listojen tekemisestä, ja ajattelin että haluaisitko listata jotain lempiasioitasi Tampereella, esim. lempipaikka, lempiravintola jne. Olen harkinnut hakevani Tampereelle opiskelemaan, ja olisi mukava saada vähän omaperäisempää infoa kyseisestä kaupungista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)
   Ja varmasti onnistuu tuo lempparit Tampereella-postaus, kiitos ideasta! Yritän saada sen vielä tässä lokakuun aikana tehtyä :)

   Poista