keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Easter

Pääsiäinen alkoi mahtavimmalla aamiaisella; puuroa, banaania, kiiviä ja marjoja. Torstai oli mun pääsiäisen aloituksen lisäksi myös äitini 50-vuotis syntymäpäivä, ja sainkin mamman luokseni kylään.

 

Äippä toi mukanaan kimpun keltaisia tulppaaneita, skumppaa ja macaronseja.

 

Käytiin Oma-kahvilassa moikkaamassa Mariaa, joka tarjosi meille kahvit ja skumpat ja ihanaa seuraansa. Höpöteltiin hetki, jonka jälkeen alettiin mamman kanssa valmistautua ruualle. Otettiin Mikko äiteineen mukaan ja mentiin safkailemaan Masuun, jonka avajaisissa olin hetki taaksepäin ollut ja nyt kiinnosti mennä tsekkaamaan kyseisen paikan murkinat. Tilattiin lasit shampanjaa sekä seuraksi siipiä, sushia ja ranskalaisia masun omalla majoneesilla, joka oli muuten törkeän hyvää. Toki muutkin ruuat maistui, mutta palvelussa olisi ollut ehkä himpun verran parantamisen varaa. Vali vali.


 Masusta suunnattiin kohti Yo-taloa, ja Jarkko Aholan keikkaa, joka oli meidän "hevi-äipän" synttäripäivän toive. Aholan musiikki ei ehkä ihan niin paljoa napannut, mutta oli herralla kyllä ihan käsittämättömän huikea ääni, eli kelpasi kyllä kuunnella.

 

Perjantaina mentiin vähän sukuloimaan Mikon mummolaan, ja saatiin mahat täyteen ihanaa ruokaa. Päästiin myös silittelemään tätä pikku vauvaa:

 Kyseinen karvapallo on Mikon äidin uusi koiranpentu, Vili. Melkein saattaisi itsellekin koirakuume iskeä, mutta onneksi tätä möllykkää pääsee koska vaan hoivaamaan. Lenkkiseuraa koirasta ei tosin ole, koska herra on vähän laiskemman puoleinen, eikä jaksa kävellä. :D

Perjantaina mä sain myös erään rakkaan kaverin yökylään. Tehtiin visiitti erään yhteisen tuttavan syntymäpäiville, mutta tultiin kuitenkin kiltisti aikaisin kotiin katsomaan Harry Potteria. Lauantaina mulla oli työpäivä, hikinen ja kiireinen sellainen, ja sen jälkeen lähdettiin juhlahumuilemaan, tarkoituksena mennä vihdoin tsekkaamaan Tampereen Aussie Bar. Ilta meni suhteellisen hauskoissa, mutta vähän turhan humalaisissa tunnelmissa, ja valitettavasti myös aussibaari tuotti pienoisen pettymyksen. 
Sunnuntai-aamuna jomotti päätä, mutta siitäkin huolimatta päätettiin selviytyä Hullun Poron brunssille, joka oli muuten hyvin lähellä täydellisyyttä, ja ruokailla sai myös aurinkoisella ulkoterassilla.

 Sunnuntai-ilta meni jälleen Harry Potterin parissa, samoin itseasiassa maanantai-iltakin. Kröhöm. Mämmiäkin maistoin, kinuskilla ja kaakaolla höystettynä, mutta siltikin pari lusikallista riitti meitsille.


Maanantai meni Potterin lisäksi terassi-visiitin ja blogin päivityksen merkeissä. Teki oikein hyvää nämä vapaat, kun sai ihan luvan kanssa olla tekemättä kouluhommiakaan, vaikka olisihan niitä toki ollut siellä rästissä. Ylihuomenna on markkinoinnin presentaatiot, joiden jälkeen suunnataan tyttöporukalla Tukholmaan pienelle viikonloppu-lomalle. En malta odottaa! Päästään testaamaan paikalliset terdet ja tekemään täsmäiskuja kauppoihin! Mulla on hyvä niin hyvä fiilis tästä reissusta!

Eli palataan sitten taas reissukuulumisilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti