perjantai 21. helmikuuta 2014

Birthday and valentine's

Mikko oli mun syntymäpäivää edeltävänä yönä Vammalassa, ja soitti mulle sitten vähän ennen vuorokauden vaihtumista. Sain tiedon, että vaatekaapista löytyy yllätys. Enhän mä tietenkään malttanut odottaa, että se vuorokausi vaihtuisi, vaan kirmasin heti koluamaan vaatekaappia, josta löysin kortin ja suklaata. Kortissa oli vielä arvoitus, joka mun piti ratkaista, ja sen jälkeen löysin lahjani luo, mistä paljastui ihanat urbanearsin kuulokkeet! Mulla on kyllä maailman ihanin ja kiltein ja parhain poikaystävä. 
Arvatkaa vaan maltoinko oikein nukkua sinä yönä.


Päivä ei alkanut erityisen lupaavasti, kun ensin multa paloi lamppu, sen jälkeen tajusin, että joudun juosta korkkareillani, jotta ehtisin ajoissa hammaslääkäriin, ja sitten vielä tirautin kyyneleitä siinä hammaslääkärin tuolissa, kun oli vähän kivulias toimenpide. Vähän säälittävänä ja nyyhkyisenä menin kouluun tekemään yrityssuunnitelmani loppuun, mutta siitä se päivä sitten lähti paranemaan. Ostin aamupalaksi munkkia, ja olin pikkuhiljaa yhtä suurta hymyä. Paljon puhtaampaa ja parempikuntoista sellaista, kiitos hammaslääkärin.


Sain koko päivän ajan ihania viestejä kavereilta, muilta läheisiltä ja tutuilta, ja oli kovin onnellinen olo. Kyllä mulla vaan on upeita ihmisiä ympärillä, ei voi muuta sanoa. Illalla juhlittiin jo aiemmin mainitsemissani ysäri-tunnelmissa, ja ainakin mulla oli hauskin ilta aikoihin.


 

 Sain parilta kaverilta aivan huikean kortin. Kaikki kriteerit täyttyi!Seuraavan päivän krapulaa hoidettiin syömällä ja sitten syömällä lisää. Ensin tilattiin kotiinkuljetuksella pitsaa ja illaksi mentiin vielä Siipiweikkoihin. Joskus on ihan kivaa potea krapulaa, mutta vain jos ympärillä on paljon krapulaisia ystäviä. Märehditään yhdessä huonoa oloa, nauretaan toinen toistemme toilailuille eikä tehdä oikeastaan yhtään mitään.


Oli ihanaa saada Iisalmen tyttöjä koko viikonlopuksi kylään, on nimittäin sen verran harvinaista herkkua, kun asutaan kaikki vähän eri paikoissa nykyisin. 
Oli kaikenkaikkiaan ihan mahtava synttäri- ja ystävänpäivä, vaikka tämä vanheneminen vähän kökköä onkin. Mutta ei oikeastaan haittaa, koska elämä on tällä hetkellä niin kivaa.

2 kommenttia: