keskiviikko 19. helmikuuta 2014

90's birthday party

14.helmikuuta vietettiin mun 23-vuotis syntymäpäivää. Mä olen aina fiilistellyt teema-bileitä, joten päätin, että tänä vuonna juhlitaan sitten ysäri-tunnelmissa. Näissä tilanteissa aina mietityttää, kuinka suuri osa oikeasti lähtee pukeutumisleikkiin mukaan, mutta eipä kyllä tarvinnut pettyä. Porukalla oli ihan upeita ysäri-vermeitä päällä, ja talo oli muutenkin tupaten täynnä ihania ihmisiä.
Ja nyt on koko loppu elämäksi viinaa ja suklaata ainakin!
Erikoisin lahja oli meksikosta tuotu pikkuruinen tequila-pullo, jonka sisässä oli toukka. Vähän sellainen mittarimadon näköinen otus. Ja tottakai mun täytyi se sitten kiskaista huiviin, kovan yllytyksen jälkeen. Toukan hörppääminen toi muistaakseni rohkeutta, joten nyt sitä ollaan sitten paljon parempia ihmisiä. Aika pahalta maistui, jostain syystä vähän kinkkumaiselle, mutta onpahan taas yksi tarina lisää kerrottavana!


Saatiin mestoille tasan yksi kreppirauta, ja sekös oli kovassa huudossa koko illan ajan.
Skumppa maistui, ysärihitit pauhasi, tanssijalkaa vipatti ja seuraavana päivänä sattui päähän. Erittäin onnistuneet synttärit siis!

4 kommenttia:

 1. haha, vähän siistit vaatteet kaikilla! no sun kamat mä voisin laittaa ite ihan normipäivänäki päälle :D mistä oot muuten ostanu sun korvikset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hahah mulla olikin kaikki vaatteet omasta kaapista :D ysäri on huikee! korvikset on h&m:ltä muistaakseni viime kesänä ostettu :)

   Poista
 2. Oi mäkin tahdon ysäribileisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit eikun vaan järkkäämään! Musat on ainaki ysäreillä ihan parhaat ja helppo keksiä :D

   Poista