keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Randoms

Ugh, orastava stressi kuikuilee tuolla jossain mielen sopukoissa jo, mutta yritän kovasti pitää sitä loitolla. Talvi on kamalaa, paitsi hiton kaunista, koulua ei ole edes oikeasti paljon, mutta samalla taas on. En osaa käyttää aikaani oikein, ja pelkkä kalenterin avaaminenkin ahdistaa niin, että mieluummin pitäisin sitä suljettuna.
Vielä pari päivää töitä ja koulua, ja sitten mä hyppään junaan ja menen käymään kotona. Mun isosiskoni palasi vajaan puolenvuoden reissultaan, ja haluan tietenkin päästä heti kuulemaan kaiken siitä, vaikka matikan tehtävien ja muiden projektien teko siirtyykin sen takia myöhemmälle. Asiat tärkeysjärjestykseen!

Tärkeysjärjestyksestä puheenollen, vietin tämänkin illan mieluummin kuvia räpsien kuin kouluhommia tehden. Ehkä huomenna sitten.


 Uusi hedelmäkori pääsi paraatipaikalle, ja sai täytteekseen kaikkea hyvää. Nyt on tässä huushollissa aina hedelmiä tarjolla, kun ei tuota tyhjänäkään voi pitää!

 Oliskohan noita kukkarättejä jo pikkuhiljaa tarpeeksi.....? eikä tässä ole siis kuin vaan ne lähiaikoina ostetut.

 
Mun pikku keittiö uudessa uskossa, kun heivattiin mikro yläkaappiin. Nyt on tilaa jopa tehdäkin jotain (vaikka se ei ihan kuvaan asti välitykään), eikä tarvitse joka kerta polttaa sitä muovia liedelle, kun unohtaa, että levy on edelleen tulikuuma.


Oon löytänyt uuden musiikillisen rakkauden, The Nationalin. Jatkankin siis nyt sen fiilistelyä, ja hymisen epämääräisesti mukana, koska en osaa sanoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti