sunnuntai 26. elokuuta 2012

Where fashion meets art

Eilen mä treffasin mun siskon kanssa keskustassa. Oltiin todella kulturelleja ihmisiä, ja mentiin Boutique-näyttelyyn Amos Andersonin taidemuseoon, ja oli muuten hullun hienoja teoksia! Boutique-näytöksessä on siis vaatesuunnittelijoiden (kuten Minna Parikka, Paola Suhonen jne) ja kuvataiteilijoiden yhteistyönä tehtyä taidetta. Näyttelyä ei luonnollisestikaan saanut kuvata, joten kaikkien kiinnostuneiden täytyy vaan mennä itse paikanpäälle ihastelemaan. Opiskelijoille liput maksoi vaivaiset kaksi euroa.

Näyttelyn jälkeen hurautettiin Munkkisaareen, ja istuskeltiin hetki puistossa.


Jenni osti iphoneensa pupu-kuoret.......... ja oli ilmeisen innoissaan niistä.


Nyt PS. I Love Youn pariin! Hitto vie, että on hyvä elokuva. Oon nähnyt sen varmaan tuhat kertaa, mutta edelleen se saa mut herkistelemään.

2 kommenttia:

  1. Rakastuin tähän asuun! Meinasitko muuten hakea stylistiksi sinne Kouvolan linjalle vai johonkin yksityiseen kouluun? Anyway, toivottavasti pääset tekee sitä juttuu mistä tykkäät :3

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Ajattelin hakea Tampereen aikuisopistoon pukeutusmisneuvojaksi tai sitten yksityiselle puolelle stylistiksi. Tai vaikkapa molempiin, saa nähdä! :D Kouvola ei oikein nappaa.. Mutta anyway, jotain tollaista:)

    VastaaPoista