torstai 2. elokuuta 2012

Tomorrowland part 3

Kolmantena, ja viimeisenä, Tomorrowland-päivänä me päätettiin lähteä festarialueelle jo hyvissä ajoin, koska haluttiin nähdä mitä kaikkea sieltä löytyy. Alue oli tosiaan ihan järjettömän kokoinen, eikä me ehditty kaikkia sen tarjoamia paikkoja nähdä. Ensi vuonna täytyy siis tästäkin syystä palata tuonne !


Sorsia!





Jännittävän näköinen heebo hyökkäsi kuvaan, mutta niitä tuolla kyllä riitti!

Pääsin kirjaimellisesti loistamaan neonvärisissä vaatteissani.


Festarialue-kierroksen jälkeen me palattiin takaisin teltoille, koska sää oli sen verran viilentynyt. Ja ihan hyvä, että palattiinkin, koska pian alkoi myös sataa.

Ei arvostettu vesisadetta, mutta onneksi saatiin sentään sadetakit!

Paremmin pukeutuneina ja sadetakkeihin varustautuneina lähdettiin vielä nauttimaan David Guettasta ja Steve Aokista.


Keikkojen jälkeen tultiin taas leirintäalueelle, jossa meidän telttanaapureilla oli viimeisen illan-bileet. Hetki me jaksettiin niiden kanssa jorailla, mutta hyvin nopeasti iski suomineidoille väsy, ja mentiin sitten nukkumispuuhiin.... Ja sammuttiinkin kuin kynttilät, vaikka naapurit yrittikin väkisin pitää meitä hereillä heiluttamalla telttaa ja huutelemalla.


Seuraavana aamuna kun me vihdoin herättiin, oli puolet telttailijoista lähteneet. Ilmeisesti suurinosa halusi hävitä paikalta aikaisin.

Me hengailtiin alueella melkeinpä viimeiseen asti. Tältä, ja suurimmaksi osaksi vielä hirveämmältä siellä näytti meidän lähtiessä. Huhhuh sitä roskan määrää. :D

Festarialueelta meidän piti vielä seikkailla Boomin keskustaan, jossa meitä odotti taksi. Melkoinen seikkailu siitä sitten tulikin, mutta selvittiin loppujen lopuksi sovittuun paikkaan ja myös ajoissa Brysselin lentokentälle.

Brysselistä lennettiin Berliiniin, jossa jouduttiin olemaan yötä. 

Yllättävän hyvät yöunet me saatiin, kun nukuttiin makuupusseissa ja korvatulpat korvissa.

Seuraavana aamuna lähdettiin aikaisella lennolla Helsinkiin. Mä sain lennolta kotiinviemisiksi lukkoon menneen korvan, joka ei suostunut aukemaan yhtään millään konstilla.

Edelleen on melkoisen epätodellinen olo koko reissusta. Varmaan hetki menee, että tästä toipuu! Tomorrowland oli nimittäin vähän kuin Liisa Ihmemaassa-elokuvan Ihmemaa, yhtä sekopäinen ainakin! 

11 kommenttia:

  1. Paljon maksoi liput tonne kokonaisuudessaan telttapaikat mukaanlukien? Ja kuinka monta lavas siellä oli vaiko vaan yksi? Ollaan varmaan ensivuonna lähdössä jollain porukalla, ja bongasin nää sun postaukset ja innostuin kysymään nyt sit suoraa sulta mielummin kun menisin seikkailemaan niille epämääräisille sivuille :-D

    VastaaPoista
  2. Kannattaa ehdottomasti lähteä! :) Ja tosiaan aina parempi kysyä sellaiselta, joka on paikanpäällä ollut.
    Festariliput kustansi 207€/hlö (telttapaikat kuului tohon hintaan, mutta ne pitää tilata kylläkin erikseen!), ja lennot saatiin vajaalla kahdella sadalla. :) Lavoja siellä oli ihan tuhoton määrä, ainakin kymmenen erilaista! Me luultiin aluksi festarialuetta paljon pienemmäksi, koska päälava tuli vastaan heti kättelyssä, mutta alue olikin todellisuudessa järjettömän kokoinen ja sieltä löyti vaikka minkälaista esiintymispaikkaa.
    Kannattaa sitten ensi vuonna olla skarppina lippujen kanssa, tänä vuonna ne nimittäin taidettiin myydä tunnissa loppuun.

    VastaaPoista
  3. mihin aikaan tulivat viime vuonna liput myyntiin? :)

    VastaaPoista
  4. tarkkaa päivää en muista, mutta mun mielestä se oli huhtikuuta! :)

    VastaaPoista
  5. Pitikö noi liput maksaa jollain luottokortilla vai oliko muita vaihtoehtoja?

    VastaaPoista
  6. Ei ollut viimeksi ainakaan muita vaihtoehtoja, kuin luotto :/

    VastaaPoista
  7. en tiiä näätkö ees että kommentoin, senverran vanha postaus.. muttajoo olin ettimässä tietoo tomorrowlandeista ja törmäsin sun blogiin! iso kiitos näistä teksteistä, sai vähän käsitystä millasta siellä olis.. oon tosiaan ens vuonna varmaankin menossa, kunhan 18v pamahtaa mittariin.. ainoo vaan että stressaan jo nyt että jään ilman lippuja, kun oon lukenut että ne myytäisiin toodella nopeesti..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva, että näistä oli hyötyä! :) kannattaa kyllä todellakin lähteä, et tule katumaan! itsekin varmaan ensi vuonna lähden, jos vaan mitenkään onnistuu. liput menee tosiaan kyllä ihan hetkessä (viime kesänä taisi mennä tunnissa), mutta pitää vaan olla kärppänä siellä nettisivulla sitten!

      Poista
  8. Heheh hiukan vanha postaus mutta onko hajua että kun( olen kuullut )että jos täyttää sinä vuonna 18v niin saa mennä
    Vai pitkääkö olla ihan 18 ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, aijaa! Mä en ole moisesta koskaan kuullut, enkä kyllä valitettavasti tiedä miten se homma siellä menee, kun me oltiin kaikki jo täysi-ikäisiä tuolloin. Tosin en muista, että meiltä olisi kyllä henkkareita edes katsottu siellä missään vaiheessa. :) Kannattaa ehkä varmistaa niiltä järjestäjiltä tms!

      Poista
  9. https://fi-fi.facebook.com/TomorrowlandTeamFinland

    VastaaPoista