keskiviikko 1. elokuuta 2012

Tomorrowland part 2

Toinen päivä Tomorrowlandissa lähti hyvin nälkäisissä ja nestehukkaisissa tunnelmissa käyntiin. Oltiin perjantaina yritetty löytää kauppaa ja suunnistettiinkin varmaan parin tunnin ajan ympäriinsä, muttei koskaan löydetty perille asti. Lauantaina tytöt lähtivät taas matkaan, ja onnistuivatkin paikallisen marketin löytämään! En ole ehkä koskaan ollut noin onnellinen nähdessäni ruokaa ja vettä, oltiin sen verran pitkään oltu ilman.


Kuva ei näytä lähellekään niin pahalta kuin totuus oikeasti oli; meidän kaikkien kengät oli nimittäin täysin mudan peitossa. Ei oltu osattu varautua siihen sonnan määrään. :D

Kiia oli ottanut myös vähän kontaktia mutaan takapuolellaan. :D Päälava sijaitsi tosiaan älyttömässä montussa, ja monttuun vievät rinteet oli todella liukkaita sen kaiken mudan ja muun epämääräisen johdosta. Meinasi olla välillä vaikeuksia päästä ylös sieltä, saatika sitten mennä alas.


Tiimihuivit päässä ! Saatiin aika paljon huomiota osaksemme tatuointejen takia, kaikilla meillä kun on suhteellisen isoja sellaisia. Ilmeisesti se on todella epänormaalia muualla euroopassa, ja näin ollen oltiin hirveän siistejä ihmisiä. :D

Afrojackin keikkaa!

Lauantaina riehuttiin Skrillexin ja Swedish house mafian tahdissa. Oli muuten ihan järjettömän hienot keikat, Skrillex nyt varsinkin. Yritettiin päästä mahdollisimman lähelle lavaa, ja aika hyvin siinä onnistuttiinkin. Välillä päästiin myös joidenkin, mun muistaakseni aussejen, harteille nauttimaan vielä paremmista näkymistä. Hypittiin ja huudettiin kuin hullut, mutta huikeaa oli !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti