tiistai 14. elokuuta 2012

Recently

 Heippahei pitkästä aikaa!
Meillä oli perjantaista saakka pieni sirkus täällä meidän kotona käynnissä, kun saatiin paljon kavereita yhtäaikaa kylään, joten tämä on nyt ensimmäinen hetki, kun pääsen asettumaan koneen ääreen.

Mä sain uuden ihanampaakin ihanamman takin ja hintaakin sillä oli vaan uskomattomat 1,90€!
Takki on tilattu siis Varustelekan sivuilta, jonne pääsee painamalla tästä!

Hieman jos näytin metsästäjälle, kun päätin yhdistää armeijakuosiin punaisen pipon, ja sainkin muutamia vähän outoja katseita, mutta luulen, että sukkahousut ja tennarit paljasti, etten tosiaan ollut lähdössä ampumishommiin, vaikka metsästyskausi olikin juuri sinä kyseisenä päivänä alkanut (älkää kysykö miksi mä tiesin tollaisesta).

Perjantaina juhlittiin luultavasti viimeistä kertaa meidän tämänhetkisessä asunnossa, ja ihan asianmukaisessa kunnossa kyllä oltiinkin. Päädyttiin baariin, johon vannoin etten koskaan elämässäni menisi, mutta loppujen lopuksi sillä ei ollut mitään merkitystä, koska porukka ja olotila oli oikea.

Lauantaina kampesin itseni ja päänsärkyni päiväksi töihin, mutta ilta vietettiin ihan vaan kotona löhöillessä, sen verran oltiin kaikki väsyneitä.

Leikitään Mikon bassolla.

Opin vihdoin käyttämään Instagramia, vaikka eipä siinä oikeastaan mitään oppimista edes ollut, en vaan koskaan ollut ymmärtänyt homman ideaa.

Sunnuntaina mentiin mun töiden jälkeen kaverini kanssa Iguanaan syömään, ja sen jälkeen päätettiin ostaa muutamat siiderit. Mentiin kotiin olevinaan "aloittelemaan", mutta jumittiinkin katsomaan Olympialaisten loppuseremoniaa aina puoli kahteen saakka. Puoli kahdelta lähdettiin kohti paikallista räkälää, jonka sanottiin olevan auki kahteen saakka, mutta kappas vaan, koko pulju oli kiinni. Pihlajamäkeläiset ei ilmeisestikään olleet sinä iltana liikenteessä, mikä oli mun mielestä hyvin outoa.
Päädyttiin sitten vain kotiin nukkumaan, mutta hyvin kyllä nukuttikin!

2 kommenttia:

  1. Ostin tollasen ihan samanlaisen takin (ainakin saksan lipuista päätellen) citypörssistä eurolla! Näköjään Kuopiossakin voi tehdä kivoja löytöjä ;)

    VastaaPoista
  2. näköjään aina sillon tällön! :D

    VastaaPoista