torstai 2. heinäkuuta 2015

UNUSUAL CIRCUMSTANCES

Epätavalliset olosuhteet sen takia, että kuvattiin vasta puoli kymmeneltä illalla, kun olin hetki takaperin menossa Millan ja Tonin lyo yökylään. Nää ihanaiset laittoi mulle pöydän koreaksi ja kohteli kuin mitäkin arvovaltaista vierasta, haha! Kyllä kelpasi matkalaukkumuijan olla ;) Tuun uudestaakin, pus pus!

Hattu - H&M / Takki - Calings (miesten) / Mekko - Monki / Laukku - GinaTricot / Kengät - Nelly


Joku saattoikin jo bongata meitsin kalman valkoiset, tai pikemminkin vaaleanpunaiset kalkkunanjalat, mutta unohtakaa ne, ja kertokaa mitä tykkäätte asusta ?! Mä ainakin tykkäsin tästä kaikessa yksinkertaisuudessaan.
Sen verran voin kertoa, että kalkkunajalkojen tilanne on nyt korjattu itseruskettavalla ja viikonloppuna voi taas turvallisin mielin kuvata, hahhah.

Ihanaa loppuviikkoa tyypit! Nauttikaa auringosta :)

6 kommenttia:

 1. Ihana asu. Tosi simppeli mutta silti tosi kiva :) Haluaisin samanlaisen takin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :--) Ja toi takki on kyllä huippu, suosittelen!

   Poista
 2. Mä tykkään asusta! Ihanaa kontrastia tollasesta rennosta takista ja tyttömäisistä asusteista :) Ja mun lempinimi (yks niistä A4 ja muiden lisäksi) on kalkkuna ku oon kuulemma kalkkunan värinen :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :----) Ja hahahahha voi eiiiii, no mutta oon mäkin kyllä saanu aika paljon kuittia tästä ihon väristä.... Ei oo helppoo :D

   Poista
 3. Ihana nähä sinusta asukuvia!! :) Näitä tulee oikeen ikävä. Tuukko tänne viikonloppuna??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheeee :)) Joo itseasiassa tulen!! Laitan sulle messagen tulemaan ;D

   Poista