sunnuntai 24. toukokuuta 2015

PRE HELSINKI

Tällä viikolla on Helsingissä vietetty Pre Helsinki -viikkoa. Pre Helsinki -tapahtuman pointtina on tuoda esiin suomalaista suunnittelua, ja boostata sitä sekä Suomen markkinoille että kansainvälisille kaupoille. Osana tapahtumaa on järjestetty muotinäytöksiä, näyttelyitä, Pre Helsinki pop up shop ja muuta muotiin liittyvää ohjelmaa. Pre Helsinki shop rakennettiin Miltton Showroomin tiloihin, ja senpä takia mä oon täällä saanut aika paljon ihastella ja hypistellä kaikenmoisia aarteita. Pop up shopissa myydään valikoitujen suomalaisten suunnittelijoiden vanhoja mallistoja / sampleja pilkkahintaan, ja tottakai sieltä oli jotain itsekin noukittava mukaan.


Tällä viikolla kävin myös ystäväni avecina Lumin kevät kekkereissä; naposteltiin minimuffinsseja, kurkittiin Lumin mallistoa ja nautittiin ilta-auringosta. 


Yksi kivoimmista asioista Helsingissä on kyllä se, kun täällä tapahtuu koko ajan jotain, kevät-kesä akselilla nyt varsinkin. On ollut Pre Helsinkiä, siivouspäivää, Syö Helsinkiä, Kauppojen yötä ja mitä kaikkea. Täällä on jotenkin ihanan eläväistä.

Ps. Pre Helsinki shop on auki vielä tänään klo 19 saakka, helluntaista huolimatta, joten eikun vaan tekemään viimeisiä löytöjä !

2 kommenttia:

 1. Täytyis vaan saada itteensä liikkeelle, kaikkiin noihin tapahtumiin. Mutta ehkä enemmän sitä lähtee tekemään asioita, kun kesä tulee! Ja hei toi takki, niin ihana!<3 Miks en löydä mistään pörrötakkia :(

  rolssi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta - jos on hyvä sää niin kummasti kiinnostaa enemmän lähtee : ) voii toi takki oli kyllä onnekas löytö, koska se oli jo loppuunmyyty mut sit joku oli varmaan palauttanu just yhden ja vielä mun koossa niin sain ihan sattumalta napattuu sen itelleni ! Mut jos se yhtään lohduttaa, niin pianhan on jo liian lämmin tollaselle takille ! Ja kyl sä sit syksyllä löydät ;)

   Poista