sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

YELLOW

Perjantaina juhlittiin meidän konsultointi-porukan kanssa päättäreitä meidän ohjaavan opettajan lukaalissa. Mä olin aluksi ajatellut verhoutua perus mustaan, mutta BikBokin instagramista tän keltaisen setin bongattuani tulin toisiin aatoksiin. Olinkin sitten yksi niistä harvoista väripilkuista, koska lähes kaikki muut oli tyylikkäästi mustissa, mutta ei se mitään, kyllä tätä settiä kelpasikin esitellä ! 
Kädessä keikkui myös uusi laukku, jonka tilasin pienessä paniikissa Zalandolta ja juuri ja juuri ehdin sen saada kätösiini ennen juhlien alkua. Tiukille meni, mutta onneksi laukku miellytti ! Oli taas niin vaikeaa löytää tollaista maailman yksinkertaisinta mustaa nahkaclutchia kaupoista. Aina siinä käy niin, että kun etsit jotain tiettyä, oli se miten simppeliä tahansa, niin sitä ei löydy sitten millään. Mutta onneksi on DHL:n express-tilaamisen mahdollisuus :D

Toppi ja hame - BikBok / Laukku - American Apparel / Kengät - BikBok

Mitäs tykkäätte ? 
Ehdittiin ottaa ehkä noin viisi kuvaa siinä kiireessä (tästä syystä taustakin on mitä on :D), enkä mä ehtinyt tehdä hiuksillenikaan oikeastaan yhtään mitään, mutta toi asu oli kyllä ihan napakymppi ! 

4 kommenttia:

  1. Ei hele, mulla on menny tää postaus ihan ohi jotenki!! Tuo combo oli niiin nappi valinta <3 Sulla on niin kissansilmät tässä, miau ;)

    VastaaPoista