sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

TULITIKKUTEHTAALLA

Luvassa vähän erilaisia asukuvia tällä kertaa, ja ihan vähän värikkäämpiäkin, kuin yleensä.
Tehtiin viime viikolla Millan kanssa ekskursio Tampereen vanhalle tulitikkutehtaalle. Mulla ei ollut tästä paikasta vielä hetki sitten harmainta aavistustakaan, mutta onneksi paikka tuli Millan kanssa puheeksi ja päätettiin mennä visiitille. Mulla tuli tulitikkutehtaan miljööstä tosi vahvasti Berliini mieleen. Paikka oli samaan aikaan aika creepy ja karu, mutta silti mielettömän siisti. Ja mitä kuvauspaikkoja ! 

Hattu - Brixton / Takki - Kirppis / Ruutupaita - Carlings / Housut - Dr.Denim / Kengät - Nike

Kuvat: Milla / Lack Of Colour


Mitäs tykkäsitte? :)


Ps. Ei jummijammi, tänään alkais Game Of Thronesin uusi tuokkari ! Voi tätä onnen päivää !!

Tänään oon fiilistellyt myös Coachella-asuja ja kuunnellut tuntitolkulla Coachella-soittolistaa Spotifysta. Tänään oli vielä tosi lämmintäkin, ja melkein tuli sellainen fiilis trooppisen kuumassa bussissa, että olisi itsekin ollut Californian auringon alla hippeilemässä. _Melkein_ siis..
Joku kesä mä vielä otan ja lähden sinne !

12 kommenttia:

 1. Hei vitsi viette mutkin sitten tonne!! :D Käytiin pari kesää sitten paikassa, jota luultiin vanhaksi tulitikkutehtaaksi ja se oli kyllä tosi samantyylinen, mutta sitten katoin joitain kuvia ja tulin siihen tulokseen, ettei se meiän paikka sitten kuitenkaan ollu vanha tulitikkutehdas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noitahan rakennuksia on siellä hoodeilla aika paljon, että voihan se olla, että ootte käyneet jossakin niistä muista :D Mutta tää on nyt se The tehdasrakennus, ja voidaan ehdottomasti tehdä tänne reissu sunkin kanssa, jos nyt vaan saadaan aikataulut mätsäämään niin, että tultais molemmat Tampereelle yhtäaikaa esim joku kesäviikonloppu :) Olis kyllä hauskaa !

   Poista
 2. Upeita kuvia teillä molemmilla Millan kans! Silti kivan erilaiset, vaikka onkin sama ympäristö! Asu näyttää kans hyvältä ja sopii taustan kans ihan loistavasti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vaatteilla saa kyllä ison eron aikaiseksi, vaikka tausta oliskin sama :) Kiitos paljonn !! Täytyy varmaan mennä uudestaankin tonne kuvailemaan :)

   Poista
 3. Jee jeee, nää onnosti tosi hyvin!! :) Ja toimiii tosi hyvin toi sun idis nuista fiiliskuvista välissä ;)

  VastaaPoista
 4. Nyt kyllä menin sanattomaksi!!! Vautsi mitä kuvia, mikä asu ja kuvauspaikka!! Ihan täys kymppi <3

  VastaaPoista
 5. Eiks teitä pelottanu kuvailla tuolla kun oon kuullu, että siellä pyörii aika epämääräistä porukkaa ja kaikenmaailman huumeruiskuja on joka paikassa? :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruiskuihin ei törmätty kyllä kertaakaan, mutta kaikkea romua siellä kyllä riitti : D Piti vaan vähän varoa mihin astuu. Hörhöihin ei myöskään törmätty, pari skeittaripoikaa siellä oli skeittailemassa ja pari muutakin valokuvaajaa meidän lisäksi, eli ihan suht rehtiä porukkaa ! Iltaisin asia voi tietysti olla eri.

   Poista