torstai 9. huhtikuuta 2015

RAYBAN ROUND

Asukuvissa nää onkin jo vilahtaneet, mutta ansaitsevat kyllä ihan erillisenkin esittelyn. Kyseessä siis mun uudet rakkaudet, RayBanin Round-malliset aurinkolasit. Lasit oli mun ostoslistalla heti, kun ne ensimmäisiä kertoja tyyli-idolini, Angelica Blickin päässä näin, ja varsinkin sen jälkeen, kun myös Tickle Your Fancy - Sara kertoi blogissaan sunglassesshopista tilaamistaan samanlaisista. Kerran itseasiassa jo Zalandon alekoodia hyväksikäyttäen tilasin samaiset kultareunaiset, tummanvihreällä linssillä, mutta en vaan saanut niistä sellaista rakkautta ensisilmäyksellä-fiilistä. Se yleensä kertoo mulle aika paljon. Jos jokin tuote ei tunnu heti ensikättelyssä oikealta, on se todennäköisesti järkevämpää jättää ostamatta. Näin tein tässäkin tapauksessa, kunnes en saanut laseja mielestäni (jep, tunnen voimakkaasti näitä kohtaan) ja näin niitä yhä vaan useammin joka paikassa. Sitten törmäsin loveyewearin sivuilla näihin hopeareunaisiin mustiin, ja päätin antaa niille mahdollisuuden, joka kannatti. Oon näihin nimittäin ihan rakastunut, ja voi vitsit, kun nää sopii ihan kaikkeen !


Onko siellä muita RayBan Roundeihin hurahtaneita? :D

2 kommenttia:

  1. voi pojat mä haluisin just ne kultavihreet :D nyt h&m miesten ossulla on saman mallisia melkeempä! tommosia värikkäitä peilejä. niillä meen nyt alkuun mutta eiköhän se oo aika ostaa noi ja clubmasterit toki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ! Mä ainaki ajattelin, että oon nyt sen verran aikuinen jo, etten ehkä hajota/hävitä arskojani heti ekan käyttökerran jälkeen :D (koputan puuta!) Siks uskalsin sijottaa vähän enemmän näihin :)

      Poista