maanantai 6. huhtikuuta 2015

MUN PÄÄSIÄINEN

Oli tarkoitus hoitaa tämän päivän asukuvailut nopsaan "alta pois", mutta sohvalta en oo kyennyt oikein nousemaan tänään.. Syynä ihan törkeä määrä ahmittua ruokaa. Mikä ihmeen tankkaus-viikonloppu tää pääsiäinen nyt oikein oli? Tuli syötyä heittämällä enemmän kuin vaikkapa viime jouluna. :D Mulla on mennyt aiempina vuosina muutenkin pääsiäinen aika pitkälti ohi vaan, en oo koskaan sitä pahemmin viettänyt, mutta nyt tuli tehtyä toisin, ja se tuli kyllä todellakin tarpeeseen. (Paitsi se ylensyönti...) Oli ihan erilainen fiiliskin tänä vuonna, vähän sellainen samantyyppinen mitä jouluisinkin tulee.

Pitkäperjantain mä vietin pitkälti vaan pehmeään aamutakkiini kietoutuneena, sohvalla maaten ja katsellen elokuvia. Iltapäivällä aloin kokkaushommiin, ja tekaisin meille bataattiburgereita fetakastikkeella. Oon oikeastaan vasta tänä vuonna alkanut kokkailemaan, joten vähän jännitti miten onnistuu, mutta ihan turhaan, koska voi veee miten hyviä niistä tuli !! Pakko tehdä niitä pian uudestaankin. 

Lauantai oli välipäivä, ja olin myös töissä muutaman tunnin verran. Illaksi mentiin vähän istumaan iltaa ja poikkesin myös pienellä Aussie Bar-visiitillä, mutta onneksi hyvin maltillisesti, koska sunnuntaiksi olin sopinut kuvaustreffit Millan kanssa. Mentiin ensin Ojakadun Vohvelikahvilaan, jossa mä en, uskokaa tai älkää, ollut vielä koskaan ennen vieraillut. Paikka oli ihanan sympaattinen ja pikkuriikkinen, ja mun savulohi-vohveli oli taivaallisen hyvää. 

Sunnuntain treffailuiden ja kuvailujen jälkeen lähdettiin Mikon kanssa kohti Nokiaa ja kylpylähotelli Edeniä, jonne oltiin varattu pieni "getaway" yhdeksi yöksi. Pieneksi yllätykseksi (tosin nyt kun miettii, niin olishan se pitänyt arvata) kylpylä oli tupaten täynnä, ja tietenkin rasittavia lapsiperheitä. Meidän etukäteen suunnitellut todella kypsät "kumpi laskee vesiliukumäen nopeammin"-kisat jäi valitettavasti toteuttamatta, koska jonoa oli taukoamatta. Porealtaassakin sai vähän väliä jonkun naperon koivet tai kellukkeet päin naamaa, mutta yllättävän hyvin kestettiin silti, ja vesihierontapisteille ei onneksi ollut ihan liikaa tunkua, joten viihdyttiin niissä sekä saunoissa. Kyllä, oltiin siis eläkeläisiä. Kylpemisen jälkeen mentiin illalliselle kylpylän "a la carteen", josta mulla oli taas vähän erilaiset mielikuvat, koska ajattelin, että safkaillaan nyt oikein hienosti ja pitkään, mutta ravintolakin oli täynnä riehuvia ja oksentelevia (voi kyllä) kakaroita. Ei siinä, aika nopeasti moni perhe poistuikin jo omiin huoneisiinsa, koska kello alkoi näyttää jo nukkumaanmenoaikaa, joten saatiin olla suht rauhassa. Ravintolan ruoka oli myös oikein hyvää. 

Tänä aamuna mentiin vielä oikein tuhdille hotelliaamiaiselle, joten varmaan nyt ymmärrätte paremmin mistä tämä huonovointisuus johtuu. :D Hetkeen ei kyllä tee mieli syödä yhtään mitään !


Kaikenkaikkiaan mulla oli aivan ihana pääsiäisbreikki, ja nyt (tai siis sen jälkeen kun tää ähky hellittää) on taas ihan uutta puhtia kaikkiin viimeisiin koulutehtäviin ja muuttohommiin. 

Oliko muillakin onnistuneet lomailut? :)

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä ihan loistava pieni loma! :) Syötyä tuli, kavereita treffailtua ja tehtyä kaikkea kivaa. Ainut mikä jäi tekemättä oli kämpän siivous, joka oli yks suunnitelma. Keksinkin kuitenkin ehkä vähän liikaa kaikkea muuta, mut ei se haittaa. ;)

    VastaaPoista