keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Talven asut

Mulla on ollut pari postausta luonnoksissa jo jonkin aikaa, mutta en oo kiireen takia saanut kuvattua tarpeeksi, eli en siis ole saanut niitä vielä valmiiksi. Senpä takia ajattelin tähän väliin postata vähän yhteenvetoa talven asuista. Tai oikeastaan osa kuvista on loppusyksyltä ja uusimmat jo kevään puolelta, mutta jokatapauksessa ! Tässäpä olis:


Löytyykö lemppareita? :)

Oon ollut vähän kipeänä, ja on ollut ihan kauhea kiire tässä taas lähipäivinä, joten tää on oikeastaan ainoa ilta, kun voin olla vaan, joten sen pidemmittä puheitta jatkan rentoilua, kivaa iltaa tyypit!

8 kommenttia:

 1. Kaikki asu ovat tosi hienoja! Mun lemppareita ehkä tuo syksyinen, jossa istut kivimuurilla (tai mikäliekään on) ja tuo missä sulla on viininpunainen neule ja huulipuna. Ovat inspiroivia :)

  VastaaPoista
 2. Voi kaunotar!!! Kaikki on upeita enkä löytänyt asuista lemppareita kun joka ikinen oli - heh.. Joku kuitenkin pisti silmään, sulle sopii täydellisesti tuollaset rennot kiharat tai mitkä kikkurat sulla onkaan parissa kuvassa!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiitos ihanuus!! <3 kiva, että tykkäät kiharoista, koska oon ollu ite niistä vähän epämääräistä mieltä :D nyt siis tiedän, että homma toimii !

   Poista
 3. ehdottomasti tokavika ja vika, vaik tykkään kaikista! ehkä ne siks, koska ne on jotenki keväisempii ja siks raikkaampii ku muut, hehe :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ne on kyllä munkin mielestä yksiä onnistuneimpia :-)

   Poista
 4. Tokaksi ylin ja kaksi vikaa on ihanimmat. Hei ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita!

  www.peaceandstyle.fi

  VastaaPoista