torstai 5. maaliskuuta 2015

Mom-jeans and sneakers

Siis voi hemmetti mikä vuosi tästä onkaan kehkeytymässä ! Kuten aiemmin jo hehkutin, sain unelmieni työharjoittelupaikan Miltton Showroomilta, joten ensi kesäksi on luvassa sekä come back ihanaan Helsinkiin että duunit ihan mielettömässä yrityksessä. Mutta eipä siinä vielä kaikki! Sain nimittäin pari päivää sitten kuulla, että lähden elokuun lopussa viideksi kuukaudeksi Amsterdamiin vaihtoon !!
Oon niin innoissani !! Ei voi muuta sanoa, kun että nyt on meikäläisellä käynyt harvinaisen hyvä tuuri.
Hommat Milttonilla alkaa jo aika pian, enkä malttaisi enää odottaa! Amsterdamia taas en oo vielä ehtinyt täysin sulatella, enkä sinne menoa varmaan kunnolla tajuakaan ennen kuin se lähtö oikeasti koittaa. Oon vaan super iloinen siitä, että mulle siunaantui noinkin huikea vaihtopaikka, ja siitä, että ylipäänsä päädyin opiskelemaan tällaista alaa, josta on pakollista tehdä ulkomaanvaihto. Helposti jäisi muuten tuo kokemus käyttämättä, kun on poikaystävä, kaverit ja työ Suomessa, ja tiedän, että katuisin loppujen lopuksi sitä ihan hirveästi jos en lähtisi. Nyt on mun aika tehdä ja nähdä mun juttuja, ja kyllä täällä kaikki odottaa kun tuun takaisin.

Hattu- Brixton / Takki - H&M / Paita - GinaTricot / Farkut - Levi's / Kengät - Nike

Kuvat: Milla / Lack of Colour

Ja hei ! Jos kenelläkään sattuu olemaan hyviä tärppejä Damiin, niin antaa tulla vaan! :))

4 kommenttia:

 1. Oii että aivan mahtava uutinen!! Niin siistiä <33 onnea hirveesti <3 ja voi herranjestas nainen sä oot upeus!! Niin tyylilyyli ;))

  VastaaPoista
 2. Et voiki mammapöksyt näyttää hyvältä! <3 Ja dameissa kantsii juoda niin paljon kahvia kuin suinkin vaan ehtii, se on siellä törkeeeen paljon parempaa kuin täällä kotoSuomessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! <3 ja voi vitsiiit, kuulostaa hyvältä! Kävinkin jo sun blogista vähän kurkkimassa Dami-juttuja ;)

   Poista