perjantai 31. lokakuuta 2014

MEXICO PHOTO DIARY

Tässäpä ensimmäiset Mexico-kuvat!
 
 
Kuvat on sekalaisesti vähän mistä sattuu, mutta lähinnä Condesan kaupunginosasta, jossa mun siskoni ja Davidin asunto sijaitsee, Teotihuacanin upeilta pyramiideilta sekä Polancon kaupunginosasta. Meillä kävi Teotihuacanin suhteen vähän huono tuuri, koska saatiin muutamat ikävät sadekuurot niskaamme, mutta melko häkellyttävä kokemus se oli siitäkin huolimatta. Aika mieletöntä, että rakennukset oli niinkin hyvin säilyneet satoja vuosia.

Kuvissa esiintyvä jäätelöannos on ehkä parhain mitä oon koskaan maistanut! Ostettiin kyseiset annokset pienestä Glace-nimisestä putiikista Condesasta, jossa myydään orgaanista jäätelöä. Mun kupissa oli banaania, ja inkivääriä ! Mä haluan Suomeenkin inkivääri-jätskiä.
Myös toinen ruokakuva on sellainen, josta täytyy kertoa vähän lisää. Kyseinen guacamole-satsi syötiin ensimmäisenä iltanamme, myöskin Condesassa, eräässä vähän hienommassa ravintolassa, jonka nimeä en tietenkään muista. Valittiin listalta viisi alkuruokaa jaettavaksi sekä jälkkäriksi täydellistä chilisuklaa-kakkua vadelmilla ja mangosorbetilla. Antoi aika korkean riman Mexicolaiselle ruualle heti alkuun ! Guacamolessa oli normisetin lisäksi granaattiomenan siemeniä, ja dippailtavat oli sekä perunalastuja että banaani- ja muita hedelmä/vihannes-lastuja. Hy-väää!

Ruoka-fiilailut sikseen, ja sitten pikkuhiljaa järkkäilemään mun tän illan Meksiko-juhlia, jotka me järjestetään Mikon kanssa parille mun kaverilleni. Päästään vähän maistelemaan mun Meksikosta tuotuja herkkuja ja kokeilemaan miten sitä Mezcalia vedetäänkään meksikolaisittain.

6 kommenttia:

 1. Siistin näköinen pyramidi! Harmi, kun säätä ei voi lomalla täysin valita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä! Mutta se lohduttaa vähän, ettei sille voi oikeasti tehdä mitään :D Ja sitten voi keksiä kaikkea kivaa mihin sää ei kauheasti vaikuta!

   Poista
 2. Ihan huikeita nää sun Meksiko-kuvat! Oon silmät pyöreinä vaan selaillu täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos, kiva kuulla! :) vielä on lisää tulossa ;)

   Poista