perjantai 22. elokuuta 2014

Kuulumisia

Aloitin väsäämään kuulumisia-postausta puhelimeni kuvia käyttäen, kunnes huomasin, että suurin osa oli suurennettuina ihan liian huonolaatuisia, ja oikeastaan ainoat jäljellejäävät oli joko ruoka- tai maisemakuvia. No mutta mennään näillä, hyvin pitkälti mun kuulumiset varsinkin siihen ruokapuoleen liittyykin. :D

Paahdettua patonkia, hunajamelonia, paahdettua vuohenjuustoa, basilikaa ja balsamicoa. Parasta!

Kutalan mökkimaisemat, ja meidän omat Flow festarit, kun ei valitettavasti niihin ihan oikeisiin päästy ottamaan osaa.

Mikon äidin antimilla, kyllä kelpasi olla!

Hullun Poron taivaallinen sunnuntaibrunssi. (Vähän tulee muuten taas nälkä näitä kuvia katsoessa)


Aamubussiin kävellessä vastaan tuli tämä (normaalisti rulo-oven takana piilossa oleva) seinämä, ja oli pakko pysähtyä ottamaan kuvia. Niin hieno!

Uusi Brixtonin lakki ja Kicksin rakkaus-huulipuna.

Mulla on ollut viime aikoina jotenkin erityisen hyvä työmotivaatio ja mieletön draivi. Ollaan koko likkaporukka saatu ihan hirveästi aikaseksi ja on ollut ihan mahtavaa nähdä sitä omaa kädenjälkeä. Vähän jo harmittaa, että koulu alkaa parin viikon päästä, ja työt vähenee noin puolella. Jotenkin olis nyt vaan kivaa jatkaa töitä, mutta ehkä se opiskelumotivaatiokin kaivautuu jostain vielä esiin.

Sunnuntaina alkaisikin sitten mun loma! Ensin mennään viideksi päiväksi Mikon kanssa Berliiniin ja suoraan sen jälkeen mä menen tyttöjen kanssa Nauvoon saareilemaan, eli aika mahtava viikko tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti