maanantai 5. toukokuuta 2014

Vapaapäivä

Huh, edellisviikosta selvitty hengissä. 
Viikko sitten maanantaina palasin Ruotsista, ja kärsin jäätävästä väsymyksestä seuraavat pari päivää. Sitten pitikin lähteä jo Helsinkiin vapun viettoon, joka taas verotti oman osansa energiavarastoista, eikä palautumaan oikein päässyt, kun töitä oli painettava koko viikonloppu. Melkoinen viikko siis.

Nyt on jotenkin outo olo, kun ei oikeastaan tarvitse tehdä mitään. Sai nukkua pitkään, syödä rauhassa aamupalaa ja katsoa sata jaksoa Greyn Anatomiaa putkeen, peiton alla tottakai. Jotenkin ei osaa olla ollenkaan paikoillaan, kun vanhasta tottumuksesta tuntuu koko ajan siltä, että pitäisi olla menossa jonnekin tai olla tekemässä jotain.

Jotta ei menisi kuitenkaan ihan makoiluksi koko päivä, aion tarttua imurin varteen ja sen jälkeen hakea taas sitä kuntoilu-intoa pumpista. No okei, ennen mitään huhkintaa, pienet Bon Iver-fiilistelyt.

Tässä vielä muutamat instagrammit vapusta;


 


Ps. Mulla on ihan hirveä ongelma; en osaa päättää mille festareille lähtisin! Kesä tulee olemaan suht köyhää, kun opintotukea ei tule, joten varaa ei taida olla kuin yksiin karkeloihin. Ruisrock ja Provinssi kiinnostelisi ehkä eniten, mutta toisaalta kiinnostaisi mennä myös Ilosaareen sunnuntaiksi tsekkaamaan ihana Ellie, ja tavallaan Weekend festivalin perjantaikin kuulostaisi ihan hauskalta. Voi kun voisi viettää vaan koko kesän kierrellen nuo kaikki, juoda käkkäräpäänä pussikaljaa ja polttaa ihan liikaa tupakkaa. Ja käyttää pelkästään pultsari-kuteita.

2 kommenttia:

  1. Mää en oo koskaan ollu oikein millään festareilla (Qstockissa töissä ehkä 4 kertaa) niin pitäsköhä sitä yrittää tänä kesänä jonnekki... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, provinssia suosittelen ainakin :) ja moni kehuu kyllä myös ruissia ja ilosaarta! Flowkin olis siisti joskus tsekata, harmi vaan, että liput on niin kalliit :/

      Poista