maanantai 24. maaliskuuta 2014

Since I've been back

Suomeen paluusta on jo pian kuukausi aikaa, enkä mä ole saanut kuin vasta yhden reissupostauksen valmiiksi, saatika sitten mitään muutakaan täytettä tänne blogiin. Palaan reissufiilistelyihin ihan pian, mutta ennen sitä vähän kuulumisia viime viikoilta, nyt kun on kerrankin vähän aikaa näpytellä.

Muutama päivä mun kotiinpaluuni jälkeen meillä oli Ideaparkin työntekijöiden virkistyjäiset, jonne mä tottakai halusin lähteä mukaan, ensinnäkin sen ilmaisen ruuan ja juoman perässä, mutta ennen kaikkea Kumman Kaa:n Annen ja Ellun esiintymisen houkuttelemana, onhan kyseessä kuitenkin yhdet mun idoleista. Naamaan sattui, kun koko esiintymisen ajan oli niin kova virne lukittuneena, leidit hoitivat siis hommansa oikein hyvin.


Porukalla on ollut talvilomia vietettävänä, joten mä olen päässyt oikein kunnolla töihin, mikä ei kyllä haittaa ollenkaan. Varattiin nimittäin muutaman tyttökaverin kanssa ensi kuulle matka Tukholmaan, mikä tietää taas ihan järkyttävää rahanmenoa, vaikka vain muutamaksi päiväksi mennäänkin. Jos mulla olisi enemmän rahaa, eikä koulua käytävänä, niin tekisin varmaan aina näin, että lähtisin reissuun ja tulisin hetkeksi takaisin Suomeen keräämään rahaa ja lähtisin sitten taas. Onneksi täällä Suomessakin on ainakin välillä kaikkea aika kivaa, niin ei ihan tarvitse kärvistellä. Tällä hetkellä mä jo haaveilen festarikesästä ja rimpsumekoista. Ja mökistä ja puisto-bisseistä.

 

Viime viikolla mun isosiskoni tuli pariksi päivää mun luo kylään. Tehtiin huimia kirpparilöytöjä, mässäiltiin ja tehtiin visiitti Särkänniemessä sijaitsevaan Sara Hildénin taidemuseoon, jossa oli Andy Warholin näyttely meneillään. Taide on tietyssä muodossaan kiinnostanut mua aina, olen pienestä asti itsekin aina yrittänyt maalailla ja piirtää, ja hiljattain on taas iskenyt sellainen kuume, että tekisi mieli vähän roiskia maaleja ympäriinsä. Joskus mä haaveilin omasta pienestä ateljeesta, tai taide galleriasta. Nyt mä haluaisin väkertää tänne kämppääni jonkun ison taulun, mutta saa nähdä saanko aikaiseksi. Andy Warholilta olisin ihan mieluusti napannut matkaani jonkun teoksen, oli nimittäin aika upeita.


Tällä hetkellä ikkunasta tulvii sisään ihanaa kevätaurinkoa (ja lumi on sulanut pois!!), enkä voisi olla iloisempi, että mulla on tänään vapaapäivä sekä töistä että koulusta. Melko harvinaista herkkua. Eilen aloitettiin Mikon kanssa lenkkeily-kausi, ja tarkoituksena olisi tehdäkin siitä jonkinsortin tapa, sen verran hyvät maastot mulla on tässä lähistöllä.
Nyt vähän puuroa naamaan, ja ehkä mä tästä lähdenkin sitten tuonne taas reippailemaan!

2 kommenttia:

  1. Eikä, mä tahdon kans Andyn näyttelyyn. Ja Andyn tauluja. Ne on kovin makeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, suosittelen menemään jos vaan mahdollisuus tulee! Mä ostin lohdutukseksi Warholin Marilyn-postikortin ja liimasin sen seinään, sentään jotain :D

      Poista