sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Viime hetken höpötyksiä

Raskaan työpäivän jälkeen ei ole kyllä mitään ihanampaa, kuin retkahtaa sänkyyn ja laittaa joku loisto sarja pyörimään, kuten esimerkiksi Ally McBeal. Huh, miten hyvä se voi olla vieläkin!

Perjantaina, Mikon kesäloman alkamisen ja 25-vuotis syntymäpäivien johdosta mä kävin hakemassa kaupasta kaikkea ihanaa, joista väsättiin pienimuotoinen brunssi. Eikä muuten pahemmin tarvinnut enää sinä päivänä syödä, sen verran hyvin täyttyi massu.


Eilen juhlittiin Mikon vanhentumista varsin menevissä meiningeissä, 15 hengen porukalla. Ensin mentiin Tampere Areenalle pelaamaan hohto paintballia, joka oli kyllä melkoinen kokemus. Ja nyt on jalat kipeillä mustelmilla, hahah! Pelailun jälkeen siirryttiin Konttoriin, mistä meille oltiin varattu saunatilat aina yö yhteen saakka. Saunottiin, ja tilattiin "kotiinkuljetuksella" kaikille pitsaa. Konttorista siirryttiin vielä Miamiin sekoilemaan, ja eipä sieltä ennen valomerkkiä osattu sitten poistua. Oli huisin kiva ilta, ja tuli kyllä sellainen fiilis, että jotain tämän tyyppistä pitäisi järjestää useamminkin!!!!! Huomenna se päivä sitten vihdoin koittaa!!
 Kuvan teksti ei pidä kyllä ihan täysin paikkaansa, koska tehdään välilasku Lontoossa, mutta jokatapauksessa, ihan mahtavaa!! Oon niin innoissani, että ei tässä auta muu kuin heittää rinkka olalle ja lähteä seikkailemaan!
Toivotaan, että tullaan ehjinä takaisin, eikä meidän lentokone rysähdä taivaalta alas, eikä meitä ryöstetä tai mitään muutakaan kamalaa.
Reilun kahden viikon päästä palataan sitten kera miljoonien uusien kokemuksien, joita puran tänne heti pikimmiten!

2 kommenttia:

  1. Oi että lontooseen! mietin itsekin lähtöä sinne jos löytyy edulliset lennot niin mikä ettei. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän me siis tehdä kun vaan välilasku Lontooseen :) mikä meinaa siis reilun tunnin mittaista aikaa. Mutta lontoon nähneenä suosittelen sitä kyllä, hieno paikka :)

      Poista