keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Yo-juhlintoja

Lauantaina juhlittiin mun kämppikseni, sekä hänen pikkusiskonsa ylioppilasjuhlia. Toinen valmistui neljässä vuodessa normaalilukiosta ja toinen aikuislukion puolelta. Lisäksi mä piipahdin myös kolmansissakin juhlissa, joten hyvää ruokaa, kuplivaa sekä juhlatunnelmaa riitti!

Sen pidemmittä puheitta kuvasaldoa kehiin!Marian mekko on mun suunnittelemani ja mun äitini valmistama. Kankaaksi valittiin loppujen lopuksi Marimekkoa.

 
Tytöt sai eläinpieruja-kirjat pojilta lahjaksi, selkeä menestys :D kaikkea sitä nykyään kaupasta saa!

Kämppikset!
Pakko tässä välissä vähän myös hypettää mun kenkiäni. Ehkä parhaat korkkarit koskaan! Jaksoin olla niillä ongelmitta koko illan, eikä ne edes hiertäneet mistään. Enpä olisi uskonut, että parin kympin kengät voisi olla noin mukavat.

Mites tuo pelottava lapsi tuolla taustalla? 

Jossain vaiheessa meno yltyi ja päädyttiin salsaamaan. Päivän sankarit kapusivat ihan pöydille asti. Oli hauskaa.

Ilta jatkui mun osaltani suht myöhään yöhön asti, eikä seuraavan aamun töihinmeno-herätys ollut sitten se kaikista miellyttävin. Hommaa ei auttanut myöskään se, että mun täytyi hypätä tunnin matkan ajaksi kuumaan bussiin, eikä mulla tietenkään ollut lyhythihaista paitaa, tai edes juotavaa mukana. Hengissä selvittiin onneksi matkasta ja myös työvuorosta, vaikka tietenkin jouduin vähän pään jomotuksesta ja kurkkukivusta kärsimään. Nyt ollaankin sitten taas normaalin arjen parissa, ainakin muutama päivä! 
Kesä on niin parasta aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti